Прочитај ми чланак

Ален Исламовић улази у политику, огорчен је због миграната

0

Певач Ален Исламовић придружио се првом градоначелнику Бихаћа Емџаду Галијашевићу и његовој Новој иницијативи и обелоданио почетак своје политичке каријере. Наиме, уверен је да ће својим искораком у политичке воде решити највећи проблем родног града Бихаћа, а то су по њему мигранти.

„Немам ништа против тих људи, жао ми их је, али морају поштовати обичаје града у који су дошли. Уместо тога Бишћани тољагама чувају властите станове и куће, а ови су краљеви ноћи. Они владају, а Бишћани морају бити наоружани. Наши политичари не раде ништа, уместо да заштите грађане, нечињењем су унели страх и неизвесност у Бихаћ“, рекао је за 24 сата Исламовић те додатно објаснио да је БИхаћ три и по године у изолацији јер се грађани скривају од миграната.

„Проваљују у викендице, станове. Пале и пљачкају. Мог бубњара Игора Печенковића претукли су у хаустору јер их је покушао спречити у провали у комшијин стан. Шакама и шипкама поломили су му руке и неколико ребара“, тврди Ален и обећава – ако победе на изборима, да ће одвести десет хиљада Бишћана у Брисел да им тамо запевају.

Заменили Београд планинском кућом: „Лепше нам је овде него да смо несрећни са новцем“ ВИДЕО
„Желим помоћи Бишћанкама и Бишћанима да се улице нашег града поново врате грађанима Бихаћа, да им се врати слобода шетња, слобода конзумирања реке Уне, слобода свега онга што је некад било. Путујем светом, али често сам у Бихаћу, имам своје пољопривредно добро и своја имања и ја морам имати стражаре да све то чувају, и објекте и куће од мигранта. То је све превршило сваку меру“, тврди певач за Аваз.

Након његових изјава, реакције су подељене.