Прочитај ми чланак

АЛ’ ТИ ТРУБЕ, ВЕСИЋУ Београд не стаје, ни полиција не помаже (ВИДЕО)

0

Џаба Горану Весићу све, џаба му и то што је послао полицију да интервенише због тога што грађани заглушујућим сиренама показују шта мисле о њему, незадовољство Београђана не може да се заустави.

Весић се јуче понашао као дете када га укорите. Није могао да поднесе да су грађани незадовољни његовим „радом“, што су показали реакцијом на транспарент „Ко не труби – тај је Весић“, акцијом коју је покренула Странка слободе и правде. Како су грађани у великом броју одговарали, па су се тако Београдом чуле сирене, заменик градоначелника је позвао у помоћ полицију, која је јуче изашла на душановачки надвожњак, где је легитимисала оне који су се усудили да критикују Весића.

Међутим, није то спречило Београђане да покажу Весићу шта мисле о њему. Видевши поменути транспарент на надвожњаку, возачи су се на тој деоници ауто-пута Београд – Ниш оглашавали сиренама и тако ставили до знања Весићу да му не праштају лажи, уништавање и промену свега онога што је пре њега красило престоницу.

Поново су јуче, као и у две акције ССП пре тога, доминирале сирене, чиме је послата порука да Весићу не помаже ни интервенција полиције – бунт народа је немогуће сакрити. Посебно што је Весић прилично разбеснео Београђане, нарочито оне који живе на општини Стари град, а које је заменик градоначелника казнио маратонским радовима, и то само зато што је ова општина презрела СНС и Вучића на претходним изборима.

Дакле, грађани не стају, показали су то већ у три акције, па Весићу само остаје да слуша заглушујућу буку. И пита се где ће и на који начин Београђани поново исказати протест његовим уништавањем главног града.