Прочитај ми чланак

Ђиласу одзвонило: Београд ће имати новог градоначелника

0

Лидер напредњака захвалио се Војиславу Коштуници и поручио да СНС већ има много градоначелника широм Србије.
Коштуница поздрављен великим аплаузом и скандирањем „Војо, Војо“.

Нови председник СНС Александар Вучић захвалио се данас на Седници странке Војиславу Коштуници, председнику ДСС, и додао да СНС има много градоначелника у Србији.
– Уверен сам да ћемо имати градоначелника Београда у будућности – додао је Вучић, не прецизирајући када очекује да се то и деси.

Војислав Коштуница данас је у Сава центру, на свечаној Скупштини СНС поздрављен громогласним аплаузом и скандирањем „Војо, Војо“! На свечани део седнице дошли су и премијер Ивица Дачић, потпредседници Владе Млађан Динкић, Сузана Грубјешић и Јован Кркобабић, министри Расим Љајић, Иван Мркић и Велимир Илић и гувернерка НБС Јоргованка Табаковић. Међу гостима су били и шеф делегације ЕУ у Србији Венсан Дежер, председник Републике Српске Милорад Додик и други…

Српска напредна странка изабрала је данас ново руководство. Нови лидер је Александар Вучић, за његовог заменика изабрана је Јоргованка Табаковић, као што је Курир и најавио још 27. септембра. За потпредседнике Главног одбора изабрани су Небојша Стефановић, Горан Кнежевић, Зорана Михајловић, Игор Мировић и Братислав Гашић, док је за председника Извршног одбора изабран син председника Србије Радомир Николић, чиме је странка, према Вучићевим речима, знатно подмлађена.

 

(Курир)