Прочитај ми чланак

Николић, Димитријевић: Весела отпорашица Александра Јерков

0

Администратор фјесбук групе произвођача и конзумената сухомеснатих производа под називом Војвођански ОТПОР (1), покушао је да исмеје текст “Несретно заљубљени основао фб групу Војвођански ОТПОР” (2), међутим љубав је јача чак и од конспирације!

Тако потенцијални “Војвођански Брејвик-Виноградов психомутант” на страници ове смехотресне групе, а ми без икаквих граматичких и правописних исправки преносимо, пише: “Желелели би да свима скренемо пажњу да једини који се у овом тренутку истински бори за Војводину је лично Александра Јерков, те АПЕЛУЈЕМО и на остале Војвођанске политичаре да се мало више укључе у залагање за Војводину и Војвођане јер ако једна дама поносно диже заставу Војводине И високог чела иде напред испред Војвођана и Војводине у том случају и ви Господо мушкарци прикључите се исто тако и крените поносно не само да дижете заставу већ и да јасно и гласно стављате до знања до чега вам је стало.

Као што ради млада дама и показује да јој је приоритет Војводина и Војвођани те имате ВИ старији на кога да се угледате и урадите барем део ал дајте нам до знања да Војводина у овим тешким тренуцима није само Александра Јерков. Мање приче и више рада…. Поздрав од Војвођанског Отпора”.

 Ко је потенцијални “Војвођански Брејвик-Виноградов психомутант”?

Одговор на ово питање, с обзиром да је ова фб група произвођача и конзумената сухомеснатих производа толико “озбиљна” да се на скуп на ком је говорила Александра Јерков појавило њих на “хиљаде” што говоре и фотографије (3) иако је говор громгласно најављиван на фб страници, и једини домет може да им буде рецимо паљење заставе, и за то оптуживање других, уз кукање код Јелка Кацина, а све по препорукама оне несретне Џудит Опенхајмер Трум “007 Џудит из Клагенфурта” (4) , остављамо по том питању искусном, Карамели! Да Карамела види ко ту кога, и зашто! Да види, па да пусти на Пинк!

Као помоћ Карамели наводимо линк ка администраторима и оснивачима ове по Устав Србије “опасне” групе (5). Међу њима је замислите и увек весела, на шалу спремна Александра Јерков, а ко је потенцијални “Војвођански Брејвик-Виноградов психомутант” то нек открива већ искусни Карамела.

Пошто се с обзиром на “озбиљност” ситуације, и саме ове виртуелне групе, више нећемо бавити овом темом поздрављамо веселу отпорашицу Александру Јерков једном музичком нумером коју тамбура њен омиљени вођа познат широм света као одличан кувар, фармер, и челични фајтер (6). Надамо се да ће Карамела успети да сазна, и екслузивно обавести јавност, да ли је Чанак мислио на Александру Јерков кад је тамбурао “Млада партизанка бомбе бацала” .

Уз то, користмо прилику да упозоримо Палму, да не краде лавове с Палића, и не ремети ионако крхку ситуацију у Војводини, иначе ће имати посла са “Шунка & Димљна сланина отпорашима”, како се може видети на фб профилу њихове групе. До овако екслузивне информације, да палићком золошком врту прети крађа, ако не и покољ животиња, вероватно су дошли Лазар Роткварац, и Милош Подбарчанин који су се у прошлом животу звали Сабахудин, и Нејдин, или обрнуто, али ко је ко, и ко ту коме седи у крилима док пише, сазнаће ће специјалиста за та откривања Карамела.

Према поузданим информацијама, Дејан Станковић од себе зван Краљ, тај бард српских медија, једва чека открића Карамеле како би “Шунка & Димљна сланина отпораше” позвао у светски чувену емисију “Луда кућа”. Наравно, како би и даље крили свој идентитет, и демантовали истраживања Карамеле, за емисију ће им бити обезбеђане маске Бетмена, Зороа, Жене мачке, Супермена….

Светозар Николић, Момир Димитријевић.Ференц Естерхази

Напомене:

(1)    http://www.facebook.com/VojvodjanskiOtpor/photos_stream
(2)    http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=37086:nesretno-zaljubljeni-osnovao-virtuelnu-fb-grupu-vjvoanski-otpor&catid=38:aktuelno&Itemid=59
(3)    http://www.flickr.com/photos/lsv-nenad-canak/8174917473/in/set-72157631980249195/
(4)    http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=37139:dudit-openhaimer-autor-smehotresnog-prirunika-o-vojvoanskom-otporu&catid=37:politika&Itemid=40
(5)   http://www.facebook.com/groups/455404214502857/
(6)    http://www.youtube.com/watch?v=WHXHR_tWh_Q