Прочитај ми чланак

ДВЕРИ И ДСС прогласили изборну трку (ВИДЕО)

0

dveri-dss-zrenjanin

Повереништво Покрета српске Двери и ГО ДСС-а у Зрењанину, на конференцији за медије, прогласили су почетак изборне кампање.

Радош Пејовић – члан Управе Двери у Зрењанину, нагласио је да је Зрењанину потребан патриотски блок, јер већина грађана Зрењанина не жели у ЕУ, не жели у НАТО, жели савез са Русијом, не жели да иде у Сребреницу на признавање српског народа као геноцидног, жели да сачува Косово и Меотхију, као и Војводину у склопу Србије.

Пејовић је позвао и све остале, који деле ове системе вредности у заједнички фронт, како би се на локалним изборима, који се очекују у децембру, патриотски блок нашао у Скупштини града. Пејовић је најавио и активности током лета.

Зоран Сандић, председник ГО ДСС, обавестио је грађане Зрењанина, да патриотски блок спрема веома озбиљан и студиозан програм за спас Зрењанина.

Истакао је да су овај програм писали веома стручни људи у својм областима и да је ово први пут да су све ове личности и стручњаци укључени у једну идеју, а све за развој нашег града.

Сандић је такође најавио да ће патриотски блок у септембру изаћи пред лице јавности са овим програмом. Такође ћемо и рећи ко је све од невладиних организација и, удружења, покрета и можда странака подржао патриотски блок у Зрењанину – закључио је Сандић.

Извор: Србин.инфо, Двери