Прочитај ми чланак

АЛЕКСАНДАР БАЛАН: Синхронизована кампања против православља

0

Зашто сорошевци нападају Цркву?

Сигурно сте били сведоци ових дана небројених чланака у домаћим новинама и на телевизији у којима се свештеници Српске православне цркве оптужују за невероватне гадости од педофилије преко диловања и трговине дрогом до другуих гнусних дела, и то у већини слуцајева  без икаквих доказа.

Скандали се штанцују као на траци, скоро свакодневно, тврдњама о све шокантнијим делима  којима бесрамно клевећу цркву и њене свештенике.Православној цркве и њеним поглавараима је испод части и противно канонима да одговарају на такве гнусне лажи тако да одговор цркве на ове клевете углавном изостаје.

Да би схватили о чему се ради, можете да погледате пример Румуније, православне земље која се налази у суседству Србије. Румунија јесте чланица ЕУ и НАТО, ал је ту угурана на основу лажних анкета међу грађанима и гласањем издајничких посланика у Парламенту. У Румунији никад није било референдум по овом питању  тако да народ никад није ни био консултован да ли жели да приступи овим структурама или не. Таква судбина чека и Србију. Све што се дешава у Румунији је репер и показатељ шта ће се дешавати и у Србији за неколико година.

Румуни су проглашени за најправославниј народ , чак се на њих гледа као на веће вернике од Руса. Преко 85% Румуна је православне вере, преко 50% иде редовно на недељне литургије, у организоване посете манастирима и моштима светаца, на ходочашћа до свете Земље , Свете Горе итд.  Интересантно је, међутим, да су се у  Румунији пре годину дана  исто тако као и у Србији соросевски медији и НВО окомили на православну цркву. Неки свештеници су оптужени за педофилију, тачније отац Помохаци из парохије Мосуни округ Мурес. На суђењу је касније утврђено да су оптужбе биле неосноване, да је дечак који је лансирао оптужбе то урадио због новца и популарности и све је оповргао.

Одмах су сорошевци осули дрвље и камење по православној цркви, почели су да објављују „фотошоповане“ слике на којима су свештеници са Мерцедесима, ту је  био и неизбежан слоган Ђерђа Сороша – ХОЦЕМО БОЛНИЦЕ НЕ НОВЕ ЦРКВЕ, лагали су да црква има неки тајни ценовник и да баснословно наплаћује своје услуге, дигла се бука око градње ХРАМА у Букурешту налик оном у Београду, да се ту троши огроман дрзавни новац иаоко је већина средстава скупљена од прилога верника.

У Румунији се секташке необаптистичке богомоље слободно граде  и делују те групе, диже се много више богомоља баптистичких сразмерно броју верника од православних . Зашто је Православна цркве трн у оку соросевсцима у Румунији? По анкети спроведеној међу Румунима то је институција која уз војску и полицију ужива нејвише поверења међу народом,. Она је стожер нације, ујединитељ, борац против неморала и свега што промовису ЕУ и Сорос.

Румунска православна цркве има смештајне капацитете за преко 100.000 бескућника, народне кухиње,  граде се станови за сиромашне, отворене су болнице где се бесплатно лече проавославци и сви остали људи који су сиромашни.Тога нема у медијима које контролишу сорошевци а зашто је тако свима је јасно. На делу је копипејст кампања коју сорошевци гурају у свим православним земљама да ослабе веру народа.

Чак сам и по руским и бугарским вестима и по њиховим интернет страницама сусретао сличне скандале. Атеисти су обично гласнији на друштвеним мрежама и бука коју стварају желе да усмере првенствено на младо становништво, да њих одвоје од вере и од њих створе зомбије испраних мозгова којима могу лако да манипулишу.

Криви за овакво стање су и православци који не стају у одбрану своје свете Цркве и  Светог Тројства. Наш спаситељ Исус Христ  лепо казе, ко се срами мене и моје цркве, и ја цу се њега срамити кад дође судњи дан, Зато браћо Срби и Румуни, и сва Православна браћо – Памет у главу, помоз Бог и сви заједно да сложно уједињени одбранимо нашу свету веру од напада поданика Сотоне!!! 

 Александар Балан, потпредседник Покрета Румуна Србије