Прочитај ми чланак

Ужас у Параћину: Заклао супругу дан пре сахране свог брата

0

Књиговођа у пензији Миладин Л. (73) из Параћина зверски је убио своју супругу Кају Л. (70) у породичном дому наводно након краће свађе, мада се разлог још не зна јер су деценијама сматрани за најскладнији пар у крају.

Како Курир сазнаје, тешко убиство догодило се у ноћи између петка и суботе у породичном дому у параћинском насељу Глождак.

– Шокирани смо злочином који се догодио! Такав складан пар никада нисте видели, колико су се само поштовали и волели, да се ми и даље надамо да је нека грешка – кажу комшије овог брачног пара који је живео сам и додају:

– Чули смо да их је јутрос нашао син јединац када је дошао да их обиђе пошто је то често радио са својом породицом. Често су долазили и доносили им ствари из продавнице како се они не би мучили.

Како даље наводе комшије за Курир, не знају шта би могао да буде разлог злочина, претпостављају свађа.

– Нешто су се изгледа баш страшно посвађали чим је он уопште и дигао руку на њу, а камоли да је тако зверски убије. Ножем је избо по телу и пререзао јој гркљан. Јутрос се цео крај крстио кад су видели Хитну помоћ и полицију, мислили су да је некоме од њих позлило. Међутим, нажалост догодио се још гори сценарио кад смо видели форензику. Најежили смо се кад смо видели како је износе у црној кеси. Само смо се прекрстили и нека почива у миру та дивна жена, а он је од себе онако духовитог и обожаваног човека направио монструма да га сад сви пљују и куну због тога што је тако убио.

Према њиховим речима, несрећна жена радила је као трговац прво у Параћину, а затим и у оближњим местима.

– Миладин је пре неких пет или шест година отишао у пензију, и од тада је често био виђен по крају. Имао је више слободног времена – кажу комшије и додају да је ова породица доживела још једну трагедију.

– За данас је била заказана сахрана Миладиновог брата који је преминуо од болести! Сви су занемели када су чули шта је он урадио, а сада несрећна породица спрема још једну сахрану нема од бола.

Подсетимо, Миладин Л. ухапшен је данас због сумње да је починио кривично дело тешко убиство. Њему је одређено задржавање до 48 сати након чега ће бити саслушан у надлежном тужилаштву.