Прочитај ми чланак

БЕБА ИСПАЛА ДЕДИ ИЗ НОСИЉКЕ и пала са првог спрата у подрум: Ужас у Параћину…

0

Четворомесечна беба из Параћина је у тешком стању превезена у Клинички центар у Београду због повреда које је задобила, сазнаје портал035 од извора блиских Општој болници у Параћину.

Како се незванично сазнаје, утврђено је да се несрећа догодила 29. јануара око 22 часа где су били присутни деда и родитељи детета.

Деда четворомесечне бебе испред зграде је из возила узео носиљку у којој се налазило дете и кренуо да носи у зграду до стана.

Када је дошао до првог спрата зграде пошто је приметио да беби стоји ћебе преко лица, носиљку је ставио на гелендер степеништа не би ли јој ћебе померио, док су ту били присутни и родитељи. У том тренутку из носиљке испада беба и са првог спрата кроз простор између степеница пада у подрум зграде.

Бебу са са пода узели родитељи и одмах је одвели у параћинску Хитну помоћ одакле их упућују на одељење педијатрије, где након збрињавања бебу транспортују за Београд у Клинички центар.

Како се сазнаје из извора блиског тужилаштву, наложено је прибављање лекарске документације о повредама које је дете задобило, као и праћење здравственог стања детета.