Прочитај ми чланак

Ово је Ана (37) која је страдала у експлозији у Параћину: Стан јој поклонила бака

0

Експлозија је била толико јака да је несрећну Ану С. избацила из стана, а од задобијених повреда преминула је у возилу Хитне помоћи на путу до болнице.

Експлозија се догодила око 14.40 часова, а према првим, незваничним информацијама, узрок експлозије је неисправна плинска боца. Детонација је била тако снажна да је несрећну Ану С. избацила из стана.

По речима сведока, њено тело било је обливено крвљу, а још је давала знаке живота када је дошла екипа Хитне помоћи. Они су је одмах ставили у возило и кренули ка болници, лекари су покушали реанимацију, али је несрећне жена убрзо преминула.

До несреће је дошло у стану у Улици мајора Гавриловића 9 у Параћину. А делови намештаја и крхотине биле су расуте свуда по околини. У експлозији су оштећени скоро сви станови у вишеспратници. Од силине детонације попуцали су сви прозори на згради у којој се несрећа догодила, али и у неким суседним зградама.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

„У том стану на трећем спрату живела је неколико година наша комшиница Ана, млађа жена, око 37 година, којој је бака поклонила стан. Повређена је и још једна жена из другог стана, глава јој је била сва крвава. И њу је такође одвезла хитна“, прича, видно узнемирена, комшиница са првог спрата.

„Било је много прашине и дима, а испред зграде, одмах поред улаза и аута, лежало је тело женске особе које је било у крви. Нисам прилазио, не знам да ли је то била баш наша комшиница која живи у том стану. Цигле су падале са зграде одозго. Отрчао сам до трећег спрата, па сишао и позвао полицију, ватрогасце и Хитну помоћ“, сведочи Душан Радовић.