Прочитај ми чланак

ШВАПСКИ ражањ за Србе

0

Mutti Angela, господар ЕU, заправо извршни управник америчке „дубоке државе“, намерна је да икако спречи кинески „пут свиле“ и руски гасовод, да стигну у регион Балкана.

Неизвесно деценијско чекање у предворју ЕU, коме је већ изложена Турска, делује опомињуће на упорне узалудне кандидате, који више немају аргументоване одговоре пред својим народима, за то смишљено дављење у лавору.

Зато мудра mutti, планира да се донесе „mini Maršalov plan“ назван „Berlin plus“, да ипак некако охрабри упорне.

Додуше, најпре се мора организовати донаторска конференција за прикупљање средстава фонда, из ког ће само послушни примати кредите, што немачком утицају даје крила за наставак некадашње колонијалне политике.

Уосталом, „Maršalov plan“ је амерички пројекат, да тадашњу западну Европу потчини својим политичким интересима, притом спасавајући ратом разорену Немачку од глади, али и натурајући свима антисовјетске наочаре.

Ако исцрпљени „западни Балкан“ треба спасавати од очекиване глади, унапред се зна ко је томе „крив“ и какве антинаочаре морају да носе, они, који папају фондове тог мини плана!

Jош далеке 1992.године, ти су „усрећитељи“ Србима увели међународне санкције, које своје последице показују и данас, те ни „maksi Мaršalov plan“ не би то могао да убрзано санира, све и да су разлози само хуманитарне природе, а немачки за Србе никада то нису били, учи историја!