Прочитај ми чланак

ПОТВРЂЕНО На Цетињу 11 мртвих и шесторо тешко повређених, полицајац рањен у главу!

0

У пуцњави која се десила данас на Цетињу има више мртвих особа, а међу њима и деце, сазнаје Радио Цетиње. До пуцњаве у насељу Медовина је дошло, када је Вучко Бориловић (34) из ватреног оружја почео да пуца.

До пуцњаве у насељу Медовина је дошло, када је особа из ватреног оружја почела да пуца.

 Трагедији је претходио породични сукоб, након чега је нападач насумице пуцао на пролазнике на улици, а потом и на полицију, а у том тренутку је и сам убијен. Још није потврђено да ли је нападача Вучка Бориловића упуцала полиција или се сам убио.

Абазовић: Трагедија коју Црна Гора не памти

„Позивам све грађане Црне Горе да мислима заједно будемо уз породице невино страдалих жртава, њихове рођаке, пријатеље и све грађане Пријестонице Цетиње“, навео је Абазовић на Телеграму.

Телевизија Вијести јавила је, позивајући се на изворе из полиције и тужилаштва, да је смртно страдало најмање 10 особа, да су четири особе превезене у Клинички центар, те да међу погинулима има и малолетних особа.

Пуцњава се десила нешто послије 16 часова у близини Владиног дома, а међу повређенима је и полицајац који је превезен у Клинички центар и његово стање је стабилно.