Прочитај ми чланак

Начелник УКП испричао ужасне детаље Данкиног убиства

0

Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић убили су малу Данку Илић (2), а последње откриће из истраге запрепастило је јавност.

Двојица радника „Водовода“ из Бора признали су убиство детета, а начелник Управе криминалистичке полиције Нинослав Цмолић је, гостујући на Информер телевизији, говорио о ужасним детаљима.

Наиме, након што су аутомобилом ударили Данку, они су мислили да је мртва и убацили су је у гепек, али је девојчица била жива и у једном моменту се пробудила!

– По њиховим наводима, стали су да уринирају близу куће. Касније, кад су наставили, ударили су Данку и онда је ставили у гепек. На ГПС-у је забележено чудно кретање њиховог возила. Приче им се не поклапају о дављењу детета, јер се дете пробудило у току вожње и сувозач је удавио Данку, а они не могу да се договоре ко је извршио дављење, а касније су је бацили на депонију – рекао је начелник УКП и додао:

– Прикупљају се докази даноноћно. Један од убица има блокаду и не може да се сети где је оставио тело. Чињеница је да се њихове приче поклапају о детаљима удараца, али нису били усаглашени о самом убиству детета. Данка је била у несвести када су је ударили аутом, а они су мислили да је мртва па их је изненадило што се пробудила, а један од њих је и удавио и на крају су се ратосиљали тела на депонији – испричао је Цмолић.