Права Србија: Какву воду пију деца села из околине Куршумлије?

0

Председник Општинског одбора Праве Србије у Куршумлији, Душан Тодоровић јуче је заједно са својим сарадницима био на изворишту пијаће воде којом се снабдева неколико Куршумлијских села.

„Више од десет година покушавамо да укажемо општини на овај проблем и поред многобројних петиција упућених општини и председнику општине од стране мештана села који користе овај извор пијаће воде, ако ово уопште може да се назове пијаћом водом, дотични председник општине Видић и поред свега тога није се удостојио да одговори на то, а камоли да реши овај проблем. Постављам јавно питање господину Видићу да ли његова деца пију овакву воду? Наша деца на жалост ово морају да пију јер ми другу воду и други избор немамо. Да се ја питам дао би му да проба да пије и да види шта ми пијемо.“ Закључио је Душан Тодоровић.

По свему судећи кампања СНС-а „За нашу децу“ се обистињује. Деца функционера имају све услове док деца обичних грађана мојају да пате.“

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!