Прочитај ми чланак

ЗЛАТИБОР: КУД Гружа данас, а Империјум бенд јуче „развалио“ на Краљевом тргу

0

У оквиру програма Културног лета на Златибору, сутра, 23. августа на Краљевом тргу наступиће КУД „Гружа“.

Ово Културно – уметничко друштво долази из Кнића са којим општина Чајетина има, дуги низ година, одличну сарадњу  у свим друштвеним сферама, а о културним дешавањима посебно се стара Удружење за неговање традиције и пријатељства општина Кнић и Чајетина.

Програм почиње у 20 часова.

„Империјум бенд“ одржао концерт на Краљевом тргу

Богат програм “Златиборског културног лета“ настављен је 22. августа на Краљевом тргу концертом Снежане Качар и “Империум бенда“. Млад музички састав из Бајине Баште који је за кратко време стекао велику популарност у клубовима широм Србије, као и у Црној Гори и Босни и Херцеговини, по други пут је наступио на нашој „златној планини“. 

Оно што их издваја од других бендова свакако је начин интерпретирања познатих песама који је специфичан, а тај стил често називају и “фолк & ролл“. Као своје најзначајније наступе истичу онај у новогодишњој ноћи управо на Краљевом тргу, као и наступ у оквиру “Дринске регате“ где су били предгрупа Светлани Цеци Ражнатовић.

 

Бенд је направио праву журку на Краљевом тргу , певали су познате песме од рок хитова па преко народних песама. Својом спонтаношћу, енергијом и добром атмосфером освојили су златиборску публику која је два сата уживала у доброј музици.