Прочитај ми чланак

Сергеј Трифуновић након поновног привођења: „Никада више нећу доћи у Сплит“

0

Сергеј Трифуновић, који је јуче приведен у Сплиту због држања животиње без надзора и вређања полицијских службеника, огласио се на свом Инстаграм профилу, истакавши да је у овом граду искусио малтретирање какво никад и нигде није.

„Ок, ајмо овако: Малтретирање које сам данас доживио могу се упоредити с историјским сликама у којима градом парадирају полицијске снаге с некаквим прасећим главама у мајицама с крагном и Pit Bull security беџом, који малтретирају мештане и власнике кафића који се не лижу с градском власти. Малтретирања која сам данас истрпео нисам никад и нигде. Да контрапарафразирам Оливера Драгојевића: Никада више нећу доћи у Сплит“, написао је Сергеј синоћ на Инстаграму.

Да подсетимо Сергеј је на сплитској плажи Каштелет био са немачким овчаром, који је сметао неким посетиоцима плаже, због чега је пријављен полицији.

Када су се појавили органи реда, Трифуновић их је наводно вређао, а потом је приведен.

Далматински портал извештава да је Трифуновић видно нервозан напустио суд са својом адокатицом Иванком Шамијо.

Како преноси Јутарњи лист, а пише Хина, Сергеј Трифуновић је синоћ кажњен с 500 еура новчане у Општинском прекршајном суду због држања пса без надзора и вређања полицајца на сплитској плажи Каштелет.“Осим 500 еура казне Трифуновић мора да плати и 50 еура судских трошкова, сазнаје се на суду. Уз пријаву за нарушавање јавног реда и мира иодведен је на суд где му је изречена новчана казна.Трифуновић је јуче у касним вечерњим сатима изашао са суда незадовољан добијеном казном. Тврдио је да га је пријавила женска особа која се наводно боји пса те да се на плажи не види знак забране за псе”

Том приликом је фотографисан како новинарки овог сајта показује знак за забрану паса на плажи, који је прелепљен налепницама, што је према његовим речима, разлог зашто га није видео.