Прочитај ми чланак

„РИБЉА ЧОРБА” на ЗЛАТИБОРУ: Успешан почетак јубиларног 5. „Хиллс Уп“ фестивала

0

Јубиларни, пети по реду музички фестивал "Хиллс Уп" отворен је у четвртак, 09. августа на Тић пољу на Златибору и трајаће до суботе 11. августа.

Овогодишњи фестивал посвећен рок и електронском звуку оправдано је померен за половину августа, јер је права летња атмосфера на златиборском Тић пољу, под звезданим небом и без кише доведена до усијања већ прве вечери.

Пети рођендан фестивала отворила је група „Амнезија“, а највећу пажњу и одушевљење многобројне публике изазвао је наступ једног он најпопуларнијих рок бендова на овим просторима „Рибља Чорба“, који је концерт почео нешто после девет часова увече.

У сјајном ритму вече је настављено свиркама Николе Врањковића, бенда „Хаџи продане душе“, а у поноћ је за златиборску публику засвирао и бенд „Е Плаy“.

Паралелно са добро познатим звуком роцк’н’ролла-а који је одзвањао златиборским брдима, са главне позорнице, са оближњег Схума стаге-а допирао је звук „хоусе“ и „тецхно“ музике, где је и поред нешто мањег броја публике, такође владала веома позитивна атмосфера.

Фестивал „на брду“ траје још два дана, а све посетиоце очекује богат програм концерта од којих че свакако највише пажње привући група „Партибрејкерси“, „Бркови“, „Кербер“, „Гоблини“,“Ђура и морнари“.