Прочитај ми чланак

Полиција из Крушевца приводила Сергеја Трифуновића

0

Сергеј Трифуновић, глумац и бивши председник Покрета слободних грађана, приведен је 17. априла у насељу Горњи Степош у Крушевцу, сазнаје Нова.рс.

Њега је саобраћајна полиција зауставила око 12.30 часова на путу Крушевац-Равни. Глумцу је одређено задржавање од 12 сати због наводне вожње под дејством марихуане.

Foto: Printscreen

Позвали смо глумца како би потврдио наша сазнања, али до објаве текста није одговарао на наше позиве.

Иначе, ово није први пут да Трифуновић крши закон у саобраћају. Велика прашина подигла се 13. јануара прошле године на Новом Београду, када се у вечерњим часовима, наводно под утицајем кокаина, својим аутомобилом закуцао у аутобус Јавног градског превоза, а потом побегао.

Како су медији тада писали, он се после удеса правдао да је отишао јер је „морао да отвори врата мајсторима и да нахрани мачке“. Неколико сати после инцидента, сам се пријавио полицији, не кријући да је користио дрогу.

Међутим, ту није био крај. Непуних месец дана касније, Трифуновић је својим џипом „audi Q2“ поново изазвао саобраћајну несрећу на ауто-путу за Нови Сад, када се брзином од 150 километара на сат закуцао у „фијат стило“ којим је управљао Срђан С. (44), а који је због повреда завршио у болници. Несрећни човек је касније изјавио за медије да је чудом преживео судар.