Прочитај ми чланак

„ПОКЛОПАЦ ПАШТЕТЕ СА ВУЧИЋЕВИМ ЛИКОМ најефиксасније средство за избегавање радара”

0

БЕОГРАД, 2. март 2018, (Њуз) – Паштете са ликом председника Вучића просто су разграбљене из бирачких пакета, а довитљиви грађани су већ открили да је њен поклопац изузетно ефикасан у ометању полицијског радара.

САМО САТИРА СРБЕ СПАШАВА

Полицајци који су приметили овај феномен признају да немају решење за аутомобиле који користе овакву врсту заштите.

– Потпуно случајно сам открио дејство поклопаца од паштете. Журио сам на митинг и схватио да немам председникову фотографију коју бих залепио на аутомобил. Сетио сам се да их има на паштетама које делимо симпатизерима, узео неколико поклопаца и, на брзака их излепио по шофершајбни, а једну окачио на ретровизор – каже Живота Илић, активиста СНС-а из Калуђерице.

Према његовим речима, од тада је више пута налетео на саобраћајне патроле са радаром и ниједном га нису зауставили, а како каже, “да се не лажемо, возило се мало брже”.

– Поделио сам своја исуства са пријатељима који су своје аутомобиле одмах украсили поклопцима паштете и сви су имали иста искуства са полицијским радаром. Тако смо и дефинитивно доказали да председникова слика поклопцима паштете даје специјалну моћ и чини их непобедивим – преноси он своје искуство.

Научници са којима смо причали још увек немају образложење овог феномена. Потврђују да експериментима добијени резултати показују да су радари немоћни пред поклопцем паштете са Вучићевим ликом, а верују и да могу да заштите аутомобил од казне за неправилно паркирање или одношења пауком.