Прочитај ми чланак

„ОТКИНУЋУ ГЛАВУ НЕКОМЕ” Глумица Данијела Врањеш попљувала српске мушкарце

0

Данијела Врањеш, коју шира јавност памти по улози у филму "Чарлстон за Огњенку", али и учешћу у ријалитију "Велики брат" и сликању за "Плејбој", без устезања навела је шта мисли о ономе у чему се нашла, а што ју је избацило из такта.

Данијела Врањеш је пре неколико месеци била у центру пажње јер је револтирана „осула паљбу“ по градским властима.

– Тачно је 23 сата, уторак. Неко је позвао трубаче и они свирају. Лоше. Има ли ко способност да забрани овом глупавом народу да нас у сред насеља и ноћи вулгарно обавештава о својој великој срећи? – запитала се Данијела, а њене речи се, сасвим сигурно, неће допасти многима, док јој се нимало не свиђа овај наш обичај.

– Је**ла вас срећа коју славите уз пиштоље и фалш трубаче! Јадне су жене и мајке опеване у тим одвратним песмама у којима лицемерно патите што их остављате, варате, док се у зору враћате кући и сличне мизогене будалаштине – додала је глумица.

– Јунаци моји грлати, прави фрајери би се постидели вашег мајмунско-медвеђег славља! Фуј! – беснела је Данијела Врањеш на друштвеним мрежама, покренувши лавину подељених коментара.

Глумица се, међутим, овде није зауставила.

– Србија је девети круг пакла и дно дна! Ако ми се дете пробуди, откинућу главу некоме! – закључила је она.

У коментарима је потом додатно изражавала незадовољство због свега што јој се десило, а нема сумње да се превише изнервирала због бучног весеља у близини њеног дома.