Прочитај ми чланак

Мој син Хантер – истина или уметничка слобода?

0

Данас је, веома очекивани филм „Мој син Хантер“, пуштен за негативне критике и левичарску панику, јер је трејлер филма скочио на преко 4,5 милиона прегледа и наставља даље.

Мој син Хантер – Бреитбартов први корак у дистрибуцији филма – сада је доступан за стримовање и преузимање MySonHunter.com.

Ово је прича о „Лаптопу из пакла“ Хантера Бајдена који мејнстрим медији и његови Big Tech (велика петрока: Гугл, Амазон, Апл, Фејсбук и Мајкрсофт) цензори нису желели да америчка јавност види током избора 2020. године, а понашање левице у „Мој син Хантер“ показује да и даље не желе да се ова прича види. Није тешко схватити зашто.

„Мој син Хантер“ ставља у објектив Hантера Бајдена, његове корумпиране послове, његов однос са оцем, и начин живота на који би рок звезде биле љубоморне. Али кроз измаглицу пукотине и изнад вреве журки и испада, негде лежи истина.

снимак екрана: MySonHunter.com

Анкета спроведена после избора показала је да 17% Бајденових бирача не би гласало за њега да су знали за „Лептана из пакла“. Чак и сада, две године касније, 63% вероватних бирача и даље верује да је прича о лаптопу лажна, показује недавна анкета.

Сада сви могу да виде причу коју нису желели да видите.

Режисер Роберт Дави рекао је да је његов филм са „лаптопа експлодирао у облику филма.” У ствари, председник Института за одговорност владе Питер Швајзер рекао је да је „Мој син Хантер“ „скраћена верзија” његове бестселер књиге од 300 страница која бележи корупцију породице Бајден. „Овај филм је информација пресликана са страница моје књиге и претворена у месо“, рекао је Швајцер.