Прочитај ми чланак

Вучић „молио“, Митровић „обећао“, на крају слагали: Најављена нова сезона…

0

Власник телевизије Пинк, после бројних спекулација о укидању ријалити програма "Задруга" након узнемирујућих сцена које су емитоване у оквиру ријалитија и бурних реакција које је садржај програма изазвао, решио је да настави пројекат.

Садржај емитован на телевизији Пинк у оквиру ријалити програма „Задруга“ изазвао је бурне реакције због узнемирујућих сцена насиља које су приказиване.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)


Против насиља и негативних модела понашања који се емитују на телевизији са националном фреквенцијом устали су и стручњаци, али и грађани који су се недељама мирно борили против овог великог друштвеног проблема протестима „Србија против насиља“.

Након великих несрећа које су погодиле Србију у мају месецу после два масакра, као и после великог одјека који су имале реакције грађана у борби против насиља, реаговао је и Александар Вучић, који је „замолио“ Митровића да укине ријалити програм. После обраћања председника, власник телевизије Пинк најавио је да „Задруге“ више неће бити, међутим, уследио је обрт.

Жељко Митровић је сада објавио на свом званичном Инстаграм налогу да су почеле припреме за нову сезону ријалити програма „Задруга“.

Како је Митровић открио, нова, седма „Задруга“ имаће посебан назив, али и „никад богатији наградни фонд“.

„Припреме за нови афтер-реал пројекат, који ће наследити Задругу и који је по својој структури бити више играни него реалитy, због емитовања са закашњењем од 240 секунди, како би толеранција на друштвене аномалије била нулта, од сутра почиње кастинг за будуће играче! Наградни фонд је 250.000 евра, што значи да је прва награда 100.000 евра, а друга, трећа и четврта 50.000 евра! Име нове сезене пројекта биће ‘ЕЛИТА’,“ најавио је Митровић.

Док у Србији увелико траје борба да се искорене велики проблеми са којима се суочавају и појединци и друштво, надлежни остају без адекватних реакција на битне теме и захтеве.