Прочитај ми чланак

Врачеви, „стручњаци“ и магови на Пинку описују проблеме политике и српског фудбала

0

Последња епизода "Новог јутра" на телевизији "Пинк" подигла је огромну прашину због "еминентних стручњака" који су коментарисали актуелне теме и од информативног програма направили циркус.

„Енергија, то сам ја“, започела је емисију Јована Јеремић у свом стилу.

Гости „Новог јутра“, позвани да коментаришу спортске и политичке догађаје, били су Петар Пуача, бивши фудбалер, Томислав Кресовић, аналитичар и Неђо Дражић, „доктор“ и маг.

Фото: Printscreen/Pink

 

Неђо је на почетку емисије решио да отвори тему која све занима, Светско првенство у фудбалу, те је дао објашњење игре и коначног резултата наше репрезентације, али и главних збивања у свету фудбала.

„Рекао сам да неће проћи. Зашто? Зато што су врачеви дошли пре првенства у Катар да припреме терен. Били су у хотелима и имали распоред кретања и свега осталог. Зашто наши играчи нису никог повели? Не треба врача, требало је свештеника. Наши свештеници су доминантни и у свету преизнати. Ја Бразилцима никад нећу опростити шта су направили од Србије, њиховим врачевима, ја сам им послао поруку, ми се сви знамо. Ако га не знам лично, ја га знам по енергији. Они ће имати посла са мном“, објаснио је Неђељко, па се осврнуо на меч са Швајцарцима:

„Швајцарци имају два албанска врача, остали су из Африке. Сваки је плаћен 10 милиона долара.“

Затим, како би се комплетирала ова тема, бивши фудбалер Пуача објаснио је шта Србији недостаје како би постизала боље резултате у фудбалу.

„Знате шта нама треба и нашем фудбалу? Александар Вучић. Знате како? Да нађемо једног таквог човека да води као што он води државу. Да клонира човека као што је он. Тако бисмо били прваци света“, рекао је Пуача, на шта се надовезала водитељка:

„Да ли могуће наћи неког ко је толико способан?“

Затим, некадашњи фудбалер се похвалио једним догађајем из своје дуге каријере.

„У својој каријери поносан сам на једини црвени картон који сам добио јер сам ударио без лопте Албанца. Провоцирао ме целу утакмицу и псовао ми мајку српску 99. усред бомбардовања и ја сам поносан на тај црвени картон. Мрзим Албанце, мрзим Шиптаре“, рекао је некадашњи фудбалер.