Прочитај ми чланак

Водитељ се огласио први пут након отказа уживо у емисији

0

Водитељ Дарко Митровић, који је пре шест дана дао отказ на телевизији Нова С, огласио се о будућем пројекту који је у припреми и поручио да "не тражи сажаљење".

Након давања отказа на ТВ Нова С током емитовања емисије „Ментално разгибавање“ чији је и аутор, Митровић је први пут послао званичну поруку људима који су пратили његов рад годинама.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Darko Mitrović (@komandant_dark)

Он је на Твитеру објавио дужи текст у којем је објаснио како се осећа након отказа и у каквом је односу са доскорашњим колегом Марком Степановићем који ће наставити да води „Разгибавање“.

– Нисам се оглашавао, давао интевјуе, изјаве, нити одговарао на питања и увреде после мог одласка са Нове. Тако ћу наставити и даље. Не мислим да сам остао недоречен, све што сам желео рекао сам у протеклих 15 година. Они који кроз живот корачају широм отворених очију, одавно виде истину, ови други ми заиста нису важни, они нажалост никад неће прогледати – почео је Митровић и додао:

– Не тражим никакво разумевање нити сажаљење, јер нема због чега. Немам потребу да се било коме правдам јер сам током свих ових година био искрен и према вама и према себи. Они који морају, нека се правдају. Сад настављам даље. Имам вас као ветар у леђа. То је све што ми је потребно.

Потом се осврнуо на однос са Степановићем, који је, као и публика која је гледала његов отказ у програму уживо, остао затечен Митровићевим потезом.

– Мом дугогодишњем пријатељу и колеги Марету желим пуно успеха, снаге и среће у даљем раду. Кад сам устао и напустио студио, сачекао сам га, загрлио ван очију јавности, поздравио се са њим и отишао. Толико треба да знате. Све остало је само наша ствар – објаснио је водитељ.

За крај, најавио је будући пројекат.

– Ускоро се јављам са више информација о подкасту и сајту који покрећем. Надам се да ћете бити уз мене као и до сад. Хвала вам за све ове године подршке. Живи били – закључио је Митровић.