Унуци Милошевића, Изетбеговића и Туђмана тема таблоида, али не због политике…

0

Рођени у доба када су њихове деде кројиле модерне границе Балкана, унуке и унуци Фрање Туђмана, Алије Изетбеговића и Слободана Милошевића, данас изазивају пажњу јавности, не толико због свог делања, већ услед атрактивног изгледа и лепоте.

Нера Кристина Туђман, Нађа Берберовић-Диздаревић и Марко Милошевић Јуниор, постали су предмет интересовања балканске јавности још у тинејџерском добу, а свако од њих је у једном тренутку био у центру пажње услед својих ставова, спољашњег изгледа, па и каријере коју су одабрали. Случајно или не, своје деке сматрају за хероје и велике мислиоце, а неки од њих су решили су покушали и да наставе лозу политичара која је прекинута са њиховим родитлејима и то услед бројних контроверзи које су их пратиле.

Нађа Барберовић Диздаревић

Нађа (34), унука Алије Изетбеговића је данас једна од познатијих босанских фотографа, те је на Инстаграму прати нешто више од 20. 000 људи. Такође, она је нешто раније ове године, у мају приредила књигу са илустрованим цитатима свог деде.

Како је навела, она је за потребе књиге умрежила цитате Алије Изетбеговића који говоре оо животу, смрти, слободи, љубави, науци, уметности и осталим животним темама.

Са друге стране, у свету модне фотографије, може се рећи да је веома успешна, те и да је заиста талентована. О томе сведоче фотографије на њеном пословном Инстаграм профилу, где се види да сарађује са познатим лицима моделинга, али и са познатим брендовима.

Нера Кристина Туђман

Са друге стране, унука Фрање Туђмана, атрактивна Нера Кристина (23) није се бавила записивањем мисли свог деде, али је у једном тренутку свог живота решила да се учлани у његову странку ХДЗ.

Како је навела у једном интервјуу, члан ХДЗ-а је постала 2012. године када су Томислав Карамарко и Миљијан Бркић дошли у њихову породичну кућу и донели им чланске карте и то након што их је (породицу Туђман) Иво Санадер на фин начин одстранио из странке.

Нера, иначе студент правног факултета, била је члан ове партије све до 2018. године, када је решила да иступи из ње и то због ратификовања Истанбулске конвенције од стране премијера и лидера ХДЗ-а Андреја Пленковића.

Једна од њених изјава у којој је навела како не подржава ни усташе ни партизане, па ни све оне људе који подржавају и шире зло, након чега је додала како радо иде на концерте Марка Перковића Томпсона, те и да не види ништа спорно у усташком поздраву „за дом спремни“, изазвала је доста пажње у региону.

Марко Милошевић Јуниор

Рођен годину дана пре одласка с власти његовог деде, Марко Милошевић Јуниор (20) је са мајком Милицом Гајић провео детињство у Пожаревцу, где је и завршио основну и средњу школу.

Како је изјавио у једном интервјуу, управо свог деду, Слободана, сматра за највећег политичара, те и хероја, због чега је имао жељу да се учлани у СПС.

У жижу јавности је доспео 2016. године, када је дао интервју о свом одрастању, али и о томе како је било бити унук Слободана Милошевића и син Марка Милошевића, после Петог октобра 2000. године.

Након тога, поново је доспео на насловнице и то након прославе пунолетства у једном пожаревачком ресторану, где је весељу присустовао и предсеник СПС-а Ивица Дачић у друштву сина, Луке, који је уједно и пријатељ са унуком Слободна Милошевића.

Марко је данас студент правног факултета.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!