Прочитај ми чланак

Тражи се место више:Српска планина и даље међу најпосећенијим локацијама у региону

0

Сунчано веме и слободни дани су за предстојеће празнике добитна комбинација, а ако је судити по резервисаности смештајних капацитета Затибор ће поново бити једна од најпосћенијих дестинација у Србији. На овој планини све је спремно за велики број гостију, а за све који се одлуче овде да проводу празнике припремљен је богат програм.

„Све је спремнно за новогодишњу еуфорију. Код нас је прослава почела већ пре неколико данас, када је на Краљевом тргу, Леонтина са хором Чаролија одржала концерт за децу где је била организована подела пакетића за најмлађе. Током дана се очекује да ће највећи број гостију пристићи на Златибор“, рекла је за РИНУ Невена Мајсторовић из ТО Златибор.

Она додаје да је попуњеност смештајних капацитета изузетна и да има још места само у домаћој радиности.

„Пошто резервације стижу из сата у сат очекујемо да ће смештајни капацитети до недеље и ту бити распорадати, тако ће се на Златибору и ове године тражити кревет више”, рекла је Невена Мајсторовић.

Златибор је планина која пружа мноштво садржаја и без снега, сви локалитети су доступни, тематски паркови су прилагодили понуду сезони, а сви хотели имају велнес и спа садржаје.

У новогодишњој ноћи госте ће забављати Саша Матић и трубачи, док ће за репризу Нове године на Краљевом тргу наступати Магла бенд.