Прочитај ми чланак

Телохранитељ Фахрудина Радончића – Од Мила смо довозили новац од дроге у Сарајеву

0

Арбин Цибра, бивши телохранитељ Фахрудина Радончића, изнео је шокантно сведочење о повезаности Мила Ђукановића са шверцом дроге и његовим илегалним пословима са Радончићем и Насером Кељмендијем.

– Ђукановић је долазио у кућу Радончића у Сарајево. Радончић је организовао и провод за Мила у ресторану са трбушним плесачицама, којем је присуствовао и Насер Кељменди. Ту је био и Екрем Лекић, који је и долазио код Мила у Црну Гору. Преко Кељмендија су поменути организовали бројна убиства.

Такође, често смо долазили у Црну Гору код Мила. Једном приликом смо се састали са Веселином Веском Баровићем, блиским сарадником Мила Ђукановића и највећим тајкуном у Црној Гори. Састанак с Милом и Радончићем одржан је код Котора у хотелу „Сплендида“.

Из ЦГ смо блиндираним возилима довозили вреће пара у Сарајево. Мило Ђукановић је посредовао да бисмо под ротацијом дошли у Сарајево Кејмендиљевим аутом. Нико нас није зауставио.

Тај новац је Радончић убацивао у легалне токове, између осталог и у свој торањ. То је новац од трговине дрогом – истакао је Цибра.

Шта је још о мутним пословима Мила Ђукановића, Фахрудина Радончића и Насера Кељмендија, изјавио Арбин Цибра, погледајте и послушајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!