Прочитај ми чланак

СТРАВИЧНО: Погледајте уговор с Фајзером, па онда размислите какве вакцине примате!

0

Уговор Европске уније с компанијом "Фајзер" око вакцина против Ковида-19, је тајна не само за народ, већ и за чланове Европског парламента, који су добили јавно одобрени уговор потпуно замаскиран! Нема сумње да је сличан, нетранспарентан уговор са "Фајзером" и другим произвођачима вакцина потписала и Србија.

Румунски посланици у Европском парламенту су се због овога побунили и одржали говор за памћење у Бриселу.

– Ни један медицински третман не сме да буде примењен уколико се појединац са њим не сложи и ако о њему није потпуно информисан. Ковид сертификати су кршење права људи, на која се ви овде у такозваној најдемократскијој институцији Европском парламенту, често позивате.

Условљавате људе да противно својој вољи приме вакцине, а нису ни одговарајуће информисани о тим вакцинама. Зато позивам све људе у Европи да поставље питање својим владама о тим вакцинама.

Овде у Европском парламенту смо тражили приступ целокупном уговору ЕУ са „Фајзером“ и произвођачима других вакцина против корона вируса. Ево шта смо добили: потпуно замрачен уговор, а онда терате људе да приме вакцине, браните им да иду посао, у продавнице, ресторане!

Браните људима да се слободно крећу из једне земље у другу!  Ово је нечувено! Погледајте ове црне странице, јел је ово принцип демократије, јел ово транспарентност? Новац народа Европе је дат лажовима.

Разлика између тираније и демократије је у томе, да у тиранији држава и власт све знају о својим грађанима, а у демократији народ зна све о држави и власти – истако је представник румунских парламентараца у обраћању Европском парламенту.

Шта је све речено у Европком парламенту на ову тему, погледајте у видео прилозима.