Прочитај ми чланак

Букти епидемија вакцинисаних – Признали: од 7.000 оболеих, 75% примили цепиво!

0

У дану када је Хрватска практично увела обавезну вакцину за све запослене у јавном сектору (ускоро ће им се одузети могућност и ПЦР теста), у сенци тог догађаја остало је обраћање јавности Крунослава Цапака, члана хрватског "кризног штаба".

Он није само прочитао колико је новооболелих од корона вируса, већ је дао и прецизне податке – колико је међу њима вакцинисаних!

Тако, према његовим речима, од 6.933 „новооболела“, њих 1.790 или 25% није вакцинисано, односно 75% је цепљено!

Од 307 хоспитализираних, 158 није вакцинисано, а 149 је вакцинисано! Према његовим речима једино је већи број невакцинисаних, који су прикључени на респиратор, али се не наводи које су годиште ти пацијенти, да ли имају и хроничне болести и на који начин су лечени.

У сваком случају, „стручњаци“ полако признају да се ситуација мења и најављују да ће ове зиме оболети велики број вакцинисаних, јер је, ето, дошло до „пробоја имунитета“.

И поред тога што се и вакцинисани разбољевају и умиру, што и вакцинисани шире вирус, не само да се спроводе све ригорозније ковид пропуснице, већ у појединим европским градовима није битно ни да ли имате ПЦР тест! То више не важи, мора вакцина и ковид сертификат о вакционалном статусу.

Дакле, нема говора о намери да се заштити становништво, већ искључиво да се контролише и на овај начин припреми за нове агенде које следе.

Више о овој теми у видео прилогу.