ПОКУШАЛИ ДА ЗАТАШКАЈУ Функционерка СНС ударила на пешачком жену која је преминула

0

Заменица председника Скупштине општине Врбас, Миљана Штулић, члан Српске напредне странке, 8. фебруара аутомобилом је ударила Миланку Јовановић (88), испред градске пијаце, пред бројним сведоцима, која је убрзо након тога преминула. Али, у овом месту учинили су све да се за несрећу ван локала не сазна!

Подсетимо, одлуком Владе Републике Србије распуштен је локални парламент у Врбасу и именован Привремени орган који ће управљати општином до наредних избора, а Миљана, упркос томе што је ударила жену, која је након тога преминула, остала у привременим органима власти. Штулић је, иначе, и председник Савета за безбедност саобраћаја Општине Врбас.

– Била је субота, пијачни дан у Врбасу. Ударила ју је на пешачком прелазу, недалеко од штанда Спске напредне странке. Госпођа је преминула непосредно по доласку у болницу. Миљана Штулић је после несреће коју је изазвала, сат времена била под стресом и онда је почела да тражи начин да се ослободи свега – прича извор Директно.рс.

Стицајем околности, у ноћи између суботе и недеље, 9. фебруара, догодила се још једна саобраћајна несрећа на пружном прелазу Змајево – Куцура код Врбаса, а живот су изгубили двадесетпетогодишњи Борис Цап и шеснаестогодишњи Владимир Олејар из Куцуре, на чији аутомобил је налетео теретни воз. Како тврди извор Директно.рс, ова несрећа послужила је градским челницама да смрт жене коју је Миљана Штулић ударила колима, остане заташкана.

– У општини Врбас је због смрти двојице младића проглашен Дан жалости. О несрећи коју је она изазвала нико није ни реч рекао, ниједан медиј није испратио да се то уопште догодило, што је потпуно невероватна ствар. У ствари, лицимерство је прогласити Дан жалости због њихове погибије, а истовремено жена која је у Привременом органу, а иначе је била пре тога заменик председника општине, учествовала је у саобраћајној незгоди на пешачком прелазу. И то у зони где је ограничење тридесет километара на сат, а жена коју је ударила је после тога преминула. И нико о томе неће ништа да каже – објашњава наш извор.

Иначе, у Привременом органу који броји пет чланова, двоје је учествовало у незгодама са смртним исходом. Поред Миљане и П. Р. је учествовао у таквој саобраћаној несрећи, али је одлуком мале апелације у Новом Саду недавно ослобођен.

У вези са ово несрећом у којој је страдала недужна жена, контактирали смо и Миљану, али до објављивања текста она није одговарала на наше позиве и поруке.

Из Дома здравља у Врбасу потврдили су за Директно.рс да је Миланка Јовановић колима Хитне помоћи довезена у њихову установу, након што је ударена колима.

– Хитна помоћ Врбас 8. фебруара 2020. око 10.40 часова интервенисала је због саобраћајног удеса у коме је повређена М. Ј, која је повређена као пешак, када је ударио путнички аутомобил. Хитна помоћ је изашла на лице места и госпођа М. Ј. је жива и у свесном стању транспортована до хитног хируршког пријема Опште болнице Врбас – рекли су из Дома здравља Врбас за наш портал.

Из полицијске управе у Новом Саду, потврдили су за наш портал да је 8. фебруара дошло до саобраћајне незгоде и да је пешак након исте преминуо.

Поставља се питање, да ли ће функционерка СНС због несреће коју је изазвала, а након које је преминула Миланка Јовановић, одговарати, или ће се наставити са ћутањем и заташкавањем у вези овог случаја, зато што је члан владајуће странке?

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!