Пензионери блокирали БГД: Стоп медијском мраку, да сви знају шта нам ради Вучић

0

Од понедељка следи радикализација протеста, поручили су бивши радници и пензионери ПКБ, који су данас блокирали центар града испред Председништва Србије у Улици Српских владара.

– Две недеље не добијамо одговор да ли ће Вучић да нас прими или неће. Да нам Вучић каже како је могао 2015. да нам отме ПКБ, а не може Влада да одлучи да нам да оно што је наше, а то су акције 200 евра по години радног стажа.

Стално се хвале како има пара у буџету, захваљују се пензионерима за помоћ држави, али испада да смо грађани трећег реда.

Тражимо да се укине медијска блокада на РТС-у, који ми сви плаћамо. Дошли смо пред закључана врата РТС. Да смо их разбили то би била вести дана. Овако, ћуте о нашим захтевима. Тражимо право да дођемо на РТС и кажемо шта нам Вучић ради

Од понедељка радикализујемо протест, али нећемо рећи шта ћемо урадити – најављују пензионери ПКБ.

Они су и јуче блокирали центар града, а следеће недеље ће наставити са протестима, како кажу, по узору на таксисте, који су своја права изборили.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!