Прочитај ми чланак

НАЛЕД приватизује српски суд, податке шаљу у САД: Руши се правни поредак! (ВИДЕО)

0

Гост медијских кућа „Центар” и „Србин.инфо” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, била је адвокат Јелена Павловић.

Адвокати су дигли целу Србију на ноге, уједнили су се и неће да дозволе да се сруши наш правни поредак мењањем Устава и доношењем новог Закона.

Једна од храбрих бораца за правду у свету адвокатуре је и Јелена Павловић, која је гостовала код Дејана Петра Златановића и прецизно објаснила који страни фактор стоји иза свега и коме одговара да у Србији потпуно нестане право и правда.

„Циљ је потпуни распад судства и суда у Србији! Иде се ка томе да народ, посебно сиромашнији слој, неће моћи уопште да оствари ниједно право уколико их богати туже, нити ће они моћи да туже богате. Код нас је још раније уведено да Јавни извршитељи све што раде скенирају и шаљу министарству правде, које је комплетно под управом америчких агенција, па тамо одлазе све информација о нама. Ми не знамо шта све и који тајни подаци су отишли из Србије у ко зна чије руке и то је страшно“, открива гошћа Србин.инфо.

Чини се да јед и власт прилично изненађена масовним протестом адвоката, који никада до сада нису показали овакав отпор безакоњу.

„Рушењем Устава, правног поретка, суда, институције адвоата, руши се и обичан човек, свако од нас. Хвала Богу што се десила овако велика неправда па смо се напокон ујединили. Стално нам уносе раздор по политичкој и другој подели, али овај шамар који смо сада примили, донеће буђење и освећење адвоката, да кончано преузмемо улогу у друштву која нам припада. Знајте да су адвокати велика сметња држави јер ни од кога не зависе и зато смо трн у оку“, поручује Јелекна Павловић.

У емисији је гошћа открила застрашујуће податке везане српско правосуђе, који се тичу баш свакога од нас јер нас све погађају. Врло прецизно је објаснила шта се тренутно дешава, ко стоји иза урушавања права и правде у Србији, али и шта је све до сада урађено штетно по народ, правду и Устав што нисмо ни знали.