Прочитај ми чланак

МОЖЕ МУ СЕ?! Пинк понижава МУП: Ауто им у Задрузи, а Кристијан полицајац

0

Министарство унутрашњих послова уступило је службени ауто за потребе ријалити програма "Задруга", па се некадашњи осуђеник Кристијан Голубовић нашао, ни мање ни више - у улози полицајца.

Наиме, у ријалити програму “Задруга” који се емитује на телевизији “Пинк”, учесници су користили службени ауто полиције.

Foto:Sceenshot/Youtube/Zadruga Official

Грађани су бурно реаговали на ово дешавање, а неки од коментара на Јутјубу били су: “Је л’ ово дошли по сина Жељка Митровића?”, “Ево за кога ради народна полиција…Фуј”, “Кики не уме да уђе на предња врата полицијског аута, навикао на задња само”.

Ни корисници Твитера нису остали неми на поменути догађај.

“Изузетно је тужно што држава Србије и полиција морају да трпе понижавање да се њихови аутомобили користе у циркузантским играријама”, навео је један од корисника Твитера.

Додао је и да је све ово урађено на дан када је син власника телевизије “Пинк” Жељка Митровића, осуђен на 11 месеци кућног притвора за “лансирање девојчице 29 метара својим БМW џипом”.

“Ова држава је ругло, и надам се да неће још дуго времена проћи када ће опет бити поносна”, навео је он.

“Како се осећају припадници МУП-а Србије док гледају како у ријалити програму особе сумњивог морала од којих један осуђиван криминалац користе њихов службени ауто? Да ли је озбиљна држава која допушта да се њени органи као што је полиција а пре тога војска овако деградирају?”, још један је од коментара на Твитеру.

Погледајте још неке од бројних реакција грађана: