Прочитај ми чланак

Фарса од државе и суђења: Марјановић уместо у ЦЗ, отишао кући

0

Након што је одредила затворску казну од чак 40 година због убиства супруге Јелене, судија је осуђеног убицу Зорана Марјановића одмах пустила кући?!

Исто се десило и недавно са Мајом Бађикић, која је за убиство чак четворо људи осуђена доживотно пре неколико месеци, али одмах пуштена кући, нормално без наногице. И још је у кући опуштено…

Јавност је запањена јер тек сад излази на видело „специјалитет“ нашег режимског правосуђа још од Тита, па је питање ко је заиста седео у затвору од „виђенијих“ криминалаца и татиних синова или удбаша, иако су уредно осуђени на робију. На пример, синови удбаша који су 70-их покушали да силују невину девојку у Крушевцу због чега се она самоубила скоком кроз прозор, осуђени су формално на робију. Али убрзо су кренуле приче да су виђени по Немачкој иако се воде да су у неком затвору. А по истеку казне су одмах постављени на разне функције као режимски кадрови. Како су од младости блиски Вучићевом директору БИА Бати Гачићу, логично је да су сада у СНС-у.

И Сале Мутави је ликвидиран док се слободно кретао по граду иако је званично био осуђен на вишегодишњу робију и због те пресуде морао да буде иза решетака.

А тек ови „крупнији“ од Мутавог сто изађу с робије свежи, подмлађени, затегнутог лица, са новим зубима и теном као с Кариба…

Након изрицања пресуде Зорану Марјановићу, који је осуђен на 40 година затвора због убиства супруге Јелене, упркос томе што му је суд изрекао казну али и одредио притвор због узнемирења јавности, осуђени убица је са својом породицом отишао најпре до кафића, а потом и у гаражу, где је сео у аутомобил и одвезао се у непознатом правцу.

Овакав поступак изненадио је и запрепастио многе, будући да је још и тужилаштво тражило, а суд усвојио, да Марјановићу одмах буде одређен у притвор, због чега се очекивало да ће из суднице одмах бити спроведен у полицијску „марицу“, а затим и у притворску јединицу.

Подсетимо, Јелена Марјановић убијена је 2. априла 2016. године на насипу у Борчи. Изрицање пресуде су чланови његове породице поднели мирно, осим партнерке Зорице која је бурно реаговала, због чега је избачена из суднице.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!