Прочитај ми чланак

Дамњан прекинуо уживо програм Н1 Загреб, демонтирао НАТО медије и Вучића назвао…

0

Члан организације Народне патроле Дамњан Кнежевић прекинуо је укључење главног и одговорног уредника Данаса Драгољуба Драже Петровића у програм емисије „Newsroom“ Н1 Загреб.

Кнежевић је док је Петровић давао интервју на Славији колегама из Загреба, пришао и прекинуо његово излагање. Он је поздравио Петровића и рекао да „није могао да одоли“. Он је назвао председника Србије Александра Вучића „издајником“, а затим се обратио Петровићу.

Foto: Screenshot N1

„Не смете да причате неке ствари за нас, а да нас не питате за мишљење“, рекао је Кнежевић.

На питање Петровића: „Које вас“, Кнежевић је наставио: „Рекли сте да сам повезан са Вељком Беливуком и СНС-ом, а ви као новинар нас нисте питали за мишљење“.

Петровић је демантовао то и рекао да је Кнежевић погрешио, а члан Народних патрола је наставио: „Ја сам велики борац против Александра Вучића, издајника, пе*ера, и јако ми је драго једино што је преузео улогу главног пе*ера у односу на ове остале левичаре. Молим вас само да будете професионални, поздравите ми Војина, и свако добро“, рекао је Кнежевић и затим се вратио у атомобил из којег је изашао да би прекинуо интервју.