Прочитај ми чланак

Да ли ће нам живот бити под контролом апликација Рокфелер & Клинтон фондације

0

Чим буду спремне за потпуно комерцијално издање, нова линија апликација за паметне телефоне, које су, између осталих, финансирале и развиле Фондације Рокфелер и Клинтон, контролисаће сваки аспект живота након КОВИД-а.

Према извештајима, Фондација Комонс Пројект, непрофитна организација, део Светског економског форума, требало би да покрене три различите апликације за паметне телефоне – CommonHealth, COVIDcheck и CommonPass – које заједно раде на прикупљању, чувању и праћењу здравствених картона људи како би могло бити одређивано где смете путовати, шта студирати, где смете радити и живети.

( Reisepassprüfungen wegen Covid bei United Airlines in Großbritannien – so beginnt es…)

На веб локацији Комонс пројекта ( Website des Commons-Projekts  ) објашњава се да ће, уз подршку Рокфелер фондације, ускоро бити уведене нове „платформе и услуге“ које ће после КОВИД-а 19 строго регулисати живот. Такође знамо да је део плана спровођење агенде „Велико ресетовање“ Светског економског форума, што је у суштини прелазак на нови светски поредак под маском ”пландемије”. Види: НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК путем Ковид-а 19? Шта Светски економски форум заиста жели са својим „великим ресетовањем“ (Durch Covid-19 die NEUE WELTORDNUNG? Was das Weltwirtschaftsforum mit seinem „Great Reset“ wirklich will)

”Комон-здравље” апликација (CommonHealth), тако нам се говори, да ће прикупљати и „управљати“ здравственим подацима људи, да би их прослеђивали здравственим службама, организацијама, па чак и другим апликацијама за паметне телефоне. Ова апликација постоји као алтернатива за ”Apple Health” апликацију, 73 процента светске популације која користи Андроид уређаје уместо ”Apple” уређаја. ”CommonHealth” је развијен у сарадњи са калифорнијским универзитетом у Сан Франциску, Корнелтех и Заге Бионетворкс, (University of California San Francisco, Cornell Tech und Sage Bionetworks) како објашњава страница са информацијама о апликацији.

Ковид-чек (COVIDcheck,) још једна апликација из комонс пројекта која је развијена у сарадњи са Центрима за контролу и превенцију болести, ЦДЦ (Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Клинтоновом фондацијом (Clinton Foundation ) и Светском заједницом лекара, (Weltärztebund ), слична је апликацији ” CommonHealth” с том разликом што она постоји да би увела ”ново нормално“ у школе, универзитете, за послодавце и у управама јавног здравства, у времену ”после КОВИД-а.

Ковид-чек ће садржати низ питања (са одговорима) која ће корисницима објаснити како могу „проверити“ да ли имају КОВИД-19 и шта морају даље предузети ако добију позитиван резултат теста.

Коначно, у употреби је и комон-пасош (CommonPass,) који се већ тестира на аеродрому ” Heathrow” у Лондону, као нека врста дигиталног пасоша који путницима омогућава да своје здравствене информације прикажу контролорима на аеродрому. Комон-пасош ће садржати позитиван или негативан статус корисника на КОВИД-19, као и доказ о примљеној вакцини против вуханског корона-вируса , чим се дозволи њена употреба.

Претпоставља се да ће путницима који путују авионом требати ” CommonPass” да би путовали, посебно у међународном ”новом после-вирусном свету”.-„Пропусница делује тако што омогућава путницима да, пре њене инсталације ураде тест у овлашћеној лабораторији, открива ”Great Game India” и даље објашњава да ће се ”Common-Pass ” моћи користи „за испуњавање различитих прописа различитих влада“ у вези са вуханским корона-вирусом.

„Апликација генерише један код (QR-Code) који особље на аеродрому и гранични службеници могу да скенирају. При томе, владе морају веровати да се тестови на корона-вирус (уистину) спроводе у страним лабораторијама. У зависности од вашег статуса комон-пасоша, биће вам дозвољено путовати или не.

КОВИД-19 је управо оно што је Рокфелер фондација предложила 2010 године, у оквиру операције ” „Operation Lockstep„. Овај програм је описан као ”вежба планирања сценарија” (Szenario-Planungsübung) за глобалне елите, како да манипулишу и утичу на јавну политику током наводне пандемије – слично ономе са чиме се свет тренутно суочава.

У основном документу „Сценарија за будућност технологије“ („Scenarios for the Future of Technology“ ) представљена су четири описана сценарија. Један од њих назива се „Лок Степ („Lock Step) и описује како владе треба да се понашају у односу на неку глобалну пандемију.

Овај документ (Dieses Dokument) је наводно припремљен као својеврсни „оперативни приручник“ о томе како поступати са „новом нормалом“ у случају глобалне пандемије. Ако ово звучи невероватно познато, то је зато што је све ово, већ било планирано пре 10 година.