Прочитај ми чланак

Београд: На дочеку забрањени пиштољи и петарде

0

oruzje-pistolj-pucao-ilustracija-1356306717-244751

На дочеку Нове године вечерас испред Скупштине Србије у Београду забрањена је употреба оружја, пиротехничких средстава, стаклене амбалаже и свега што би могло да угрози безбедност људи, саопштила је Привремена управа Београда.

Дочек ће почети у 20.00 часова, плато испред Дома Народне скупштине биће сниман сигурносним камерама, а градска власт позвала је грађане да дођу раније да се не би стварала гужва на улазу због контроле, коју ће обављати полиција, комунална полиција и редари.

Председник Привременог већа града Београда Синиша Мали рекао је раније да је након објављивања вести да ће на новогодишњем концерту певати Светлана Ражнатовић порасло интересовање туриста и грађана за дочек Нове године пред Скупштином, као и да се очекује долазак око 50.000 туриста.

Прослава испред Дома Народне скупштине почеће у 20.00 часова, када ће музику пуштати ди-џејеви, у 21.00 час наступиће Јелена Томашевић, затим Никола Роквић и Наташа Беквалац.

У поноћ, нову 2014. годину окупљени ће дочекати уз музику и наступ Светлане Ражнатовић, а Зоран Кики Лесендрић и „Пилоти“ забављаће посетиоце од 45 минута после поноћи до 2.00 часа.

 

(Срна)