Прочитај ми чланак

Чанак више неће ни да кува

0

Учесници Пинковог ријалитија поручују да је шоу много изгубио његовим изненадним одласком. Док не нађу новог члана жирија, продуценти решили да на Чанковом месту буде такмичар ког су изгласали остали учесници, а реч је о Александри Јанковић.

Лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак, који је недавно поднео оставку у парламенту на место посланика, јуче је напустио и жири у ријалитију „Први кувар Србије“, али је снимање настављено без њега.

Како сазнајемо, Чанак је на снимању последњих неколико емисија био замишљен и није се, као раније, често шалио, што су приметили и такмичари и продуценти, али нико није очекивао да ће одустати од учешћа. Због његове изненадне одлуке да напусти шоу продуценти су решили да у наредних пет емисија, док не нађу новог члана жирија, на Чанковом месту буде један такмичар ког су изгласали остали учесници, а реч је о психологу Александри Јанковић. 

Како се претпоставља, његова одлука да напусти жири последица је инцидента који се недавно десио испред кафане „Тако је суђено“ у Новом Саду, када је претукао једног госта. Након тога он је поднео оставку на место посланика, а сада се и потпуно изоловао од медија. Јуче смо покушали да добијемо коментар од Чанка, а његов портпарол нам је рекао да ће нам се јавити уколико политичар буде желео да прича о томе, што се није десило до закључења овог броја Пресса.

Остали чланови жирија Петар Гајић и Велимир Веца Дејановић жале због његове одлуке.

– У политику се не разумем, али као човек који је сваки дан са људима, у потпуности подржавам поступак Ненада Чанка и осуђујем медијски линч, иако истрага није нити почета нити завршена – каже Петар за Пресс, а Веца додаје:

– Нећу коментарисати разлоге његовог одласка, али ми је жао што више није са нама. Тешко ће га заменити ко год да дође, јер је дефинитивно једна специфична личност која је обележила овај шоу.

Фаворити у овом такмичењу Бојана Стојковић и Немања Пајић не крију да ће им Чанак недостајати.

– И на снимању и у паузама био је бескрајно духовит. Веома ће нам фалити – каже Бојана, а Немања додаје:

– Недостајаће нам због невероватне харизме, хумора и савета. Његов поступак да одустане је исправан, подржавам га у томе и надам се да ће проблем решити што пре.

Александра Јанковић сматра његов поступак логичним.

– Колико год смо били и остали политички неистомишљеници, нашли само заједнички језик у кухињи, чак ми је и веома помогао јер је бескрајно креативан. Његова одлука да напусти ријалити логична је консеквенца претходне одлуке да напусти место посланика у Скупштини, свака друга реакција била би протумачена као лицемерје – тврди Јанковићева.

И остали учесници ријалитија сматрају да ће ријалити изгубити Чанковим одласком.

– Жао ми је што Чанак неће више бити у тиму јер је био врло духовит и увек спреман да нам помогне – каже Цакана за Пресс, а Романа напомиње да ће без Чанка бити досадно:

– Надам се да ће свој проблем решити што пре и да ће нам се вратити!

Само Чанка нема Петар Гајић и Веца Дејановић јуче у жирију.

Сузана Манчић тврди да је његова духовитост посебно доприносила атмосфери у ријалитију.

– Уз његове коментаре сам увек заборављала да сам ту због кувања. Највише ми је жао што ће дух његове бабе заувек ишчезнути из овог лепог студија – каже Сузана.

 

( Пресс )