Прочитај ми чланак

Секулић: Пуне торбе пара из “Агробанке” носио сам у СПС!

0

Радослав Лале Секулић, власник “Хабитфарма“, ухапшен је због сумње да је учествовао у пљачки 300 милиона евра у “Агробанци“, дао је више исказа у којима детаљно описује како је покрадене паре носио политичарима на ноге.
Те његове тврдње још се не износе у јавности због тога што Секулић у њима директно оптужује и људе из врха садашње власти, преноси “Информер”.

Према писању тог листа, Секулић је у више наврата поновио да је већину сумњивих послова за које га сада оптужују радио у договору са челницима СПС-а!

– Секулић је дословно рекао да је социјалистима носио пуне торбе кеша! Он помиње именом и презименом одређене људе, њихове кабинете и најближе сараднике којима је, како каже, давао прљави кеш. Он стално понавља да је све радио у “договору” са друговима – каже извор “Информера” из тужилаштва.

Извор каже и да је Секулић у свом исказу помињао и рачуне у Швајцарској и Аустрији на којима је наводно завршио велики део покрадених пара.

Званично у тужилаштву и полицији одбијају да коментаришу сазнања “Информера”, али како овај лист преноси већ ове недеље уследеће нова хапшења у вези са афером “Агробанка”.

Заменик шефа посланичке групе СПС-а у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић каже да би надлежни органи требало да раде свој посао.

– Не постоји колективна одговорност. Свако одговара под именом и презименом. Не постоје људи који су изнад закона у овој земљи, јер је он за све исти – рекао је он.

 

(Информер)