Прочитај ми чланак

Патриотизам изнад свега

0

Није лако бити Србин православац у времену ЕУфорије, када је држава уништена, Србији урушен углед, суверенитет и територијална целовитост, а различити видови напада на СПЦ постали свакодневица. Ипак, многи не могу да седе скрштених руку и одлучују се на различите мирне активности у циљу успостављања и јачања слоге и побожности међу Србима. Оснивање група на Фејсбук друштвеној мрежи није само начин комуникације и забаве, већ и могућност да се истомишљеници окупе око исте идеје, информишу и промене медијску слику у Србији.  Србин.инфо представља патриотске групе које свакодневним ангажовањем, информацијама, фотографијама, снимцима и разговорима на форуму, подсећају да је понос бити Србин православац.

ПРЕДСТАВЉАМО:  Патриотизам

Нови сајт и фејсбук страница „Патриотизам“ брзо је привукла пажњу, а основали су је два брата из Крушевца.

– Страница је основана са циљем да окупи све српске патриоте на једном месту. Желимо да покажемо да патриоте нису хулигани и нацисти како се у медијима често етикетирају, да нису деструктивни, већ да је то племенито и позитивно осећање, љубав према својој земљи и нацији. На нашем сајту и страници промовишемо породичне вредности и православну веру. Важно је да будемо сложни, а Срби често то нису, ево и нама је пре неколико дана нашу патриотску групу „Реци гласно целом свету Србија је на Космету“ хаковао један Србин – истичу администратори.

На браћу из Лазаревог града посебно је јак утисак оставио текст о једном америчком новинару који се одрекао своје земље.

– Прочитали смо причу о једном америчком новинару који је истражујући дошао до сазнања о томе како је његова земља уништавала друге. Био је толико потресен да је одлучио да се заувек пресели у Русију и настави да живи тамо.

www.patriotizam.tk

https://www.facebook.com/Patriotizam.SRB