Прочитај ми чланак

Сурови Тотенхем искалио бес на Црвеној звезди

0

Фудбалери Црвене звезде поражени су на гостовању од Тотенхема 5:0, у трећем колу Лиге шампиона.

Изабраници Владана Милојевића одиграли су слабу утакмицу, поготово у првом полувремену и доживели су други пораз у елитном такмичењу.

Голове за Тотенхем постигли су Кејн у деветом и 72, Сон у 16. и 44, и Ламела у 57. минуту.

Екипа Маурисија Поћетина налазила се у веома лошој форми, у последњих седам утакмица имали су свега једну победу и на овом мечу су, на неки начин, искалили бес за све лоше партије.

После три кола црвено-бели имају три бода, док клуб из Лондона има бод више.

Од старта меча могло је да се види да се шампион Србије неће много наиграти у Лондону. Домаћи састав лако је стварао шансе, а мрежу Звезде начео је у деветом минуту.

Дегенек није испратио Кејн, овај је добро скочио и прецизним ударцем главом савладао Борјана.

Тотенхем је мало „спустио гас“ у наставку полувремена, али су ипак успели да постигну и трећи гол. Марин је направио велику грешку, Сисоко је то искористио и пронашао Сона, који је лако савладао Борјана.

Имала је и Звезда своје шансе у првом периоду, али није успела да их искористи и на паузу се отишло са резултатом 3:0.

У другом полувремену нисмо гледали другачију игру у односу на првих 45 минута. Спурси су стварали шансе када су год пожелели, а четврти гол дошао је у 57. минуту. Орије је пронашао Ламелу, овај је био сам у срцу шеснаестерца и послао лопту иза леђа Борјана.

Црвено-бели су успели да се ослободе притиска, створе коју шансу и баш после пропуштене прилике уследио је пети гол Тотенхема. Гобељић је из добре ситуације шутирао право у Газанигу, уследила је контра и Кејн је поставио коначних 5:0.

Нападач Спурса гађао је у даљи угао и погодио. Борјан је био немоћан. До краја меча резултат се није мењао и екипа тренера Поћетина заслужено долази до победе.

Звезди иде на руку резултат из другог меча групе Б, у којем је Бајерн славио на гостовању против Олимпијакоса.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!