Прочитај ми чланак

ДРЖАВА срушила булдожером ресторан Албанца јер је напао шпанске туристе (ВИДЕО)

0

Надлежне службе срушиле су ресторан чије је власник прошле недеље напао туристе и телом покушао да заустави њихов аутомобил, јер наводно нису платили рачун.

Власник ресторана Михаљ Кокедима је ухапшен прошле недеље пошто је напао тројицу шпанских туриста и два Албанца, а власти су у истрази утврдиле да ресторан није имао дозволу за рад и да три године није плаћан порез, пише РТС.

На видео-снимку напада се види да је Кокедима покушао да заустави аутомобил у којем су се налазили туристи тако што је скочио на хаубу, разбио шофершајбну и на возилу остао наредних пет километара.

Према другој теорији, физички напад Михал Кокедима (51) се догодио када се петочлана породица пожалила на лошу храну и услугу у ресторану „Панорма“ у месту Химара на југу Албаније.

Власти су булдожером срушиле ресторан у Порто Палерму, популарном летовалишту, јавила је ТВ Клан.

Ел Паис је објавио да су жртве инцидента били шпански бизнисмен Еугенио Галдон и његова породица. Албански премијер Еди Рама се извинио и осудио поступак власника ресторана јер је вероватно реаговала амбасада Шпаније на варварски гест Албанца.