Прочитај ми чланак

ЗЕЛЕНОВИЋ: Шабачки напредњаци учествују у Вучићевом политичком циркусу

0

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић поручио је данас припадницма Српске напредне странке (СНС) који су протестовали испред Градске управе тражећи ванредне изборе, да је једини начин да се Шапцу промени власт "одржавање избора на легалан начин".

„Ти избори ће бити када им додје време. Читава политика Александра Вучића и СНС јесте политички циркус и ови људи који протестују испред зграде Градске управе су учесници у том циркусу. Суштина је заправо да је Вучић отео 30 милиона евра од града Шапца и Шапчана“, рекао је Зеленовић, наводи се у саопштењу његовог кабинета.

Зеленовић је казао да упркос томе Шабац има 10 милиона евра у буџету и да ће урадити све што је одлучено у Скупштини града.

На питање како је могуће да у буџету тог града има 10 милиона евра, упркос томе што је од Шапчана, како каже, отето 30 милиона евра, Зеленовић је казао да тај град има „најбоље организовану јавну администрацију у којој је најмање запослених по глави становника у Србији“.

Стотинак припадника Српске напредне странке протестовало је данас испред зграде Градске управе Шапца тражећи расписивање ванредних избора у том граду и оставке локалних челника, наводи се у саопштењу.