Прочитај ми чланак

БУЈОШЕВИЋ СТИГАО У РТС: Опозиција и протестанти испред траже ХИТНУ ОСТАВКУ!

0

Директор РТС Драган Бујошевић, иначе пензионер који обавља ту функцију на основу уговора, је управо стигао у зграду РТС, рекао је Бошко Обрадовић. Поред њега се налазе и остали лидери Савеза за Србију.

Он је најавио да ће се Бујошевић ускоро обратити грађанима, а сви траже оставку јер Јавни сервис ни након три месеца протеста у више од 80 градова широм Србије НИКО од протестаната није ниједном био на РТС-у нити преносе протесте.

Све што је вечерас рекао министар Стефановић у ванредном обраћању јавности је лаж. Никакав инцидент се није десио, ништа није поломљено, нико није нападнут. Ово је кућа свих грађана Србије, а ова кућа лаже и шири пропаганду Александра Вучића. Чекамо да се обрати Драган Бујошевић, поднесе оставку закаже нам гостовање у Дневнику. Ми се одавде не разилазимо – поручио је пре неколико минута Бошко Обрадовић.

Обрадовић истиче да је видео СМС поруку директора Бујошевића свом уреднику вечерас у вези протестаната у згради РТС-а: „Боли ме уво, полиција долази у 21 час да их све истера из зграде“.

Бошко ОБрадовић каже да је део полиције био коректан, али било је и оних који су тукли људе, бацали их низ степенице, износили, а сви су дошли по директном наређењу министра полиције Небојште Стефановића.