Прочитај ми чланак

ТУГА У НИШУ: После мајке преминула и беба којој су се након тешког удеса лекари…

0

Беба која је повређена у саобраћајној несрећи код Прокупља преминула је на Дечјој интерној клиници у Нишу

НИШ – Беба која је повређена у саобраћајној незгоди код Прокупља, а која је на свет дошла 10 дана пре термина, када је њена мајка Сузана Богдановић (34) након несреће хитно порођена царским резом, преминула је у четвртак око осам сати, упркос напорима лекара. Дан раније живот је изгубила и Сузана.

 

„Беба је била у јако лошем стању, лекари су се борили за њен живот. Од поноћи до тренутка када је преминула лекари Интензивне неге Дечје интерне клинике су је реанимирали, али је нажалост подлегла повредама“, рекли су у Клиничком центру у Нишу.

Несрећа се догодила у среду око поднева у прокупачком селу Горња Стражава након чега је Сузана најпре пребачена у прокупачку Општу болницу “др Алекса Савић” где је порођена царским резом. Због тежине повреда, мајка и беба пребачене су у нишку болницу, међутим ни након пола сата реанимације и тешке борбе лекара, Сузани и њеној беби није било спаса.

Иначе, до удеса је, како незванично сазнајемо, дошло када је трудница којој је остало још десетак дана до порођаја кренула са супругом до Прокупља, али су се сударили са аутомобилом иностраних таблица на незгодној кривини у прокупачком селу Горња Стражава.

Полиција је обавила увиђај лица места али још несаопштавају узроке несреће.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!