Прочитај ми чланак

СТЕФАНОВИЋ: Јанковић би да забрани СНС, фашистички метод

0

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић оценио је да су ставови Саше Јанковића, којима заговара "забрану и распуштање" Српске напредне странке, отворени позив за увођење фашистичких метода у наше друштво

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић оценио је да су ставови Саше Јанковића, којима заговара „забрану и распуштање“ Српске напредне странке, отворени позив за увођење фашистичких метода у наше друштво.

„На њиховим конференцијама за новинаре укидали би медије, гонили новинаре и у правом духу демократије забранили све и свакога ко би се дрзнуо да критикује њихова величанства и њихове методе рада. Срећом по Србију, њени грађани никада неће дозволити такву бахатост и угрожавање Устава“, саопштио је Стефановић.

Он казе да је сада потпуно јасно да би долазак Јанковића, Ђиласа и Јеремића на власт значио забрану, прогон и укидање свакога ко мисли другачије од њих.

„Наводни заштитници европских вредности прво би укинули право говора свима који се не слажу са њиховим начином бављења политиком, баш као што су то спровели забраном присуства медија који им се не свиђају, и слободарску традицију која се гаји у нашем народу“, рекао је функционер наопредњака.

Српска напредна странка, истакао је Стефановић, наставицје да се бори за напредак свих грађана и да од Србије прави модерну, економски јаку државу, која је поштована свуда у свету, која не забрањује политичке противнике, већ их побеђује идејама, радом и резултатима.