Прочитај ми чланак

Прелетачевић Николићу: Суза ми кренула, ти си тај

0

Београд -- Лидер младеновачког покрета “Сарму пробо ниси“ Љубиша Прелетачевић бели истиче да је говор председника Николића "говор правог председника".

1325192264584d2eab99b43751885751_v4_big

“Свака част на овом говору, суза ми кренула! Ово је говор правог председника, ти си тај“, написао је Прелетачевић на Твитеру и окачио говор председника Николића.

Николић је раније током дана, на годишњој конференцији за новинаре, изјавио да ће до Божића обавестити јавност да ли ће се кандидовати за нови мандат.

Осим тога, навео је да је за време његовог мандата преокренута слика о Србији и да верује да као председник државе у односу на Србију није направио ниједну грешку.

„Не видим разлог да се не кандидујем, не познајем човека који би боље радио овај посао и боље сарађивао са владом коју води Вучић – иначе одосмо у хаос. У овој Србији никад није донело добро када са Андрићевог венца полете стреле ка влади. Зато мислим да не може да дође до већих промена до истека мандата ове владе. Нисам нескроман, али је Србији потребан овакав председник. Нисам ни скроман. Да сам скромнији, окренуо бих се потребама, породици“, поручио је он на годишњој конференцији за штампу.

Николић наводи да би „заиста волео да се кандидује, али све зависи од Александра“

„Ја заиста желим да се поново кандидујем, а да ли ћу – видећемо. Знам да сам потребан Србији и она мени“, казао је Николић.

Како каже, лидер радикала Војислав Шешељ га никада није победио, „може само да галами“ и поручио му је да на следећим изборима неће ни бити другог круга.

На који начин је прокоментарисао изјаву омбудсмана Александра Јанковића да ће се кандидовати на председничким изборима можете прочитати – ОВДЕ, а писмо Агенције за спречавање корупције о могућим коруптивним радњама у Фондацији Драгице Николић види као покушај организованог напада на њега, али и као покушај да се ослаби премијер.

„Пре више од месец дана добио сам писмо од Агенције за спречавање корупције увредљиво. На основу анонимног писма навели су да имају индиција да је пословање Фондације Драгице Николић скопчано са коруптивним радњама и да донатори могу да имају привилегије у Србији“, објаснио је он на годишњој конференцији за штампу.

Председник Николић истакао је да је Фондација одговорила тиме што је доставила списак донатора Агенцији са ознаком да не може да буде доступан јавности.