БАЛКАН ИНФО – БАЛША БОЖОВИЋ И ВЛАДИМИР ЂУКАНОВИЋ: Жесток сукоб функционера ДС и СНС (ВИДЕО)!

20

Гости емисије „Актуелно“ били су Балша Божовић и Владимир Ђукановић, високи функционери Демократске странке и Српске напредне странке. Погледајте целу емисију и жесток сукоб и расправу између бивше и садашње власти:

РАДОВАН И СИЛА НАД СИЛОМ: Зашто је данас Караџић потребнији Европи него Србима

9

Сила је хтела да пресуда Радовану Караџићу буде прочитана 24. марта, на дан кад Срби, чак и они метиљави, целом свету гледају у очи и питају: „Ко је крив за ово?“ Сила је дакле хтела да читањем пресуде Караџићу на тај дан Србима зачепи уста и да се тог дана чују само роботизовани преводиоци из Трибунала (са оним идиотским акцентом) Јелена Милић (није нас НАТО много побио) и Наташа Кандић (тукли су нас због Милошевића, што ће рећи заслужено).

ЛОБИСТА МОНСАНТА (ГМО-а): Хемикалија за коров безбедна за пиће, али нећу да је попијем (ВИДЕО)

3

Контроверзни лобиста, др Патрик Мур, тврди да је хемикалија за коров “раундап” компаније “Монсанто” безбедна за пиће, али је одбио да је попије када је то од њега затражио новинар француске телевизије “Канал+”, пише “Роу стори”.

ДУШАН ПРОРОКОВИЋ: Радован и опстанак Српске

6

Покојни Хелмут Кол изјавио је да Срби могу да се „подаве у сопственом смраду“, док је Тони Блер сматрао како „рат против Срба није више само војни сукоб.

ПОЧЕЛИ ДАНОНОЋНИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ЗЕЛЕНАШЕЊА БАНАКА: Испред Владе Србије подигнут камп

9

Од вечерас па све до налажења решења трајаће протести људи задужених у швајцарским францима. Они су испред Владе Србије подигли камп и немају намеру да се повлаче, најављују и радикализацију штрајка ако то буде потребно.

БОРА ЂОРЂЕВИЋ: „Натисти“ су нови нацисти, сви на велики протест против НАТО убица! (ВИДЕО)

43

Легендарни рок музичар Бора Ђорђевић позвао је све људе да дођу на велики протест против НАТО пакта, који у недељу од 14 часова на Тргу републике у Београду организује Српски сабор Заветници.

ЕФЕС ЖЕЛИ ТРЕНЕРA ЗВЕЗДЕ: Дејан Радоњић уместо Душана Ивковића!

0

Одличан рад и резултати које има с црвено-белима у Евролиги натерали челнике турског клуба да младог стручњака виде као првог пика за клупу наредне сезоне.

ТРАЖИЛИ ДА СЕ СКИНЕ КРСТ И УТИХНУ ЗВОНА: Мигранти у Грчкој користе свете иконе за огрев

23

Калавритски митрополит Амвросије је упутио хитно обраћање поводом ситуације у Грчкој, прноси AgionOros.ru.

„ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУТКА МАЈА ГОЈКОВИЋ прижељкује сецесију Војводине!” (ВИДЕО)

24

Током недавне посете Зрењанину, Маја Гојковић је изговорила нешто што чак ни Бојан Пајтић и Ненад Чанак не би смели да изговоре – најавила је да ће, након предстојећих избора, Влада Републике Србије чврсто сарађивати са тзв. Владом Републике Војводине!

БИВШИ АГЕНТ ЦИА: Добили смо милионе да разбијемо Југославију, Сребреница је инсценирана!

10

Некадашњи агент америчке тајне службе ЦИА Роберт Баер тврди да су он и група америчких агената с којима је радио деведесетих година имали на располагању милионе долара буџета за разбијање Југославије!

Муслиу: Нећемо учествовати на парламентарним изборима због репресије српске полиције над Албанцима

9

Председник Покрета за демократски прогрес (ПДП) Јонуз Муслиу изјавио је данас да та партија неће учествовати на парламентарним изборима 24. априла и да ће позвати своје гласаче да не гласају ни за једну листу

Русија излази на Индијски океан?

3

Иран је наставио да ради на пројекту изградње канала који би требало да повеже Персијски залив и Каспијско језеро. Планирана дужина канала, чија изградња би могла да буде завршена следеће деценије, јесте око 700 километара.

Руска авијација ликвидирала више од 100 терориста у области Палмире

2

Руска авијација је у протекла 24 сата обавила 40 борбених летова у области Палмире, бомбардовано је 158 терористичких објеката, а више од 100 терориста је убијено, саопштио је руски Центар за помирење непријатељских страна у Сирији.

„Ајкуле“ ће наоружати крстарећим ракетама „Калибар“

1

Руска ратна морнарица намерава да на модернизоване нуклеарне подморнице класе „Ајкула“ стави крстареће ракете „Калибар“.

Кесић: Међународна заједница би да укине РС

7

Сви се позивају на међународно право у вези са људским правима, кршењем људских права и Конвенцијом о геноциду. Али то се тиче држава, а РС је ентитет. Тако да, са једне стране, они оспоравају РС да постане држава, а са друге стране, покушавају да против ње користе међународно право које је везано за државе, каже за Спутњик Обрад Кесић.

Хрватски навијачи током утакмице са Израелом узвикивали „за дом спремни“ и „ми Хрвати, усташе, усташе“

4

Антифашистичка лига Републике Хрватске саопштила је данас да то што су хрватски навијачи током пријатељске утакмице са Израелом узвикивали усташке пароле показује до ког нивоа малигности је довело упорно „гурање под тепих“ и прећуткивање појава фашизације хрватског друштва.

Сиријска војска победила „Исламску државу“ у околини Палмире

0

Сиријске оружане снаге прошириле су контролу северно од историјског града Палмире и заузеле оближњи град који су до сада држали џихадисти Исламске државе, објавила је сиријска државна телевизија, а пренео АФП.

НАРОД ИЗАШАО НА УЛИЦЕ: Пун Београд, спасите Ваљевску Грачаницу (ФОТО)

41

Монах Антоније се обратио патријарху молећи га да се обрати окупљеним верницима. Литији присуствоје око 1000 људи

Чедомир Јовановић и Борис Тадић започели изборну кампању у кафићу

14

Чедомир Јовановић и Борис Тадић данас су кували кафу у једном угоститељском објекту на Дорћолу и тако започели своју кампању за предстојеће изборе.

Вучић: Важно је да се не крије какав се злочин догодио у Сребреници – суштина је у помирењу

15

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом пресуде Радовану Караџићу у Хагу, да је важније говорити о људским жртвама, патњи и помирењу, а не о правно-политичким консеквенцама које би та пресуда могла да донесе.