ЦРНОГОРСКА ПОЛИЦИЈА није дозволила навијачима да запале америчку заставу!

13

Група навијача покушала да запали заставу САД у центру Подгорице.

ОФИЦИР ЗЕЛЕНОГ ГАДАФИЈЕВОГ ОТПОРА Стивен Гул о немирима на Блиском истоку

1

Последњих дана сведоци смо великих немира у Јемену, који никоме у тој држави не доносе добро. Друштвеним мрежама циркулишу слике убијене деце и жена, док Саудијска Арабија и Иран ратују преко њихових глава. Међутим, мени је више пажњу привукао Египат који се укључио у ваздушне нападе, иако је Саудијска Арабија доживела неуспех у својим плановима након краха Муслиманског братства у Египту.

ЦРНОГОРСКА БРУКА И СРАМОТА: Због два напада навијача на руске играче меч прекинут! (Видео)

61

Утакмица квалификација за ЕУРО 2016 између Црне Горе и Русије обилује инцидентима.

УНИШТАВАЈУ НАС ИЗНУТРА: Србију издале и опљачкале фукаре

10

Све ово што сада гледамо у последњих 20 година, од дана распада СФРЈ,већ се десило на почетку 1941.год. Исти актери, исти злочинци, исте жртве. И тада је Србија престала да постоји као држава, исто нам се и сада догађа. Разлика је једино у томе што је олош са Запада нашла прави начин да нас уништи.

ХАОС НА УТАКМИЦИ ЦРНА ГОРА – РУСИЈА: Руски голман погођен бакљом! (Видео)

7

Утакмица између Црне Горе и Русије прекинута је већ у првом минуту пошто је голман гостију Игор Акинфејев погођен бакљом у главу.

РУСИЈА: Има ли Србија будућност и снаге да се бори за слободу, или ју је НАТО 1999. сломило?

41

Захваљујући развоју руско-српске енергетске сарадње, почео сам често да посећујем Србију. Исправа сам био очаран том земљом и тиме колико се позитивно њени људи односе према Русима, али ускоро ми је постало јасно да се српска елита тако не понаша.

ВРАТИТЕ ДУГ РУСИЈИ или нема кредита

0

Кијев – Украјина би могла да остане без кредита од 17,5 милијарди долара ММФ ако не врати Русији дуг од три милијарде долара, коментарише радио Дојче веле.

ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ПРЕД ВРАТИМА:Русија и Запад ћуте, а сви око нас се наоружавају!(ФОТО,ВИДЕО)

21

Последњих неколико дана скоро све државе на граници са Русијом и близу ње су одржавале војне вежбе са америчким војницима, а оправдање за овакав потез је да би се обезбедио сигурност и мир у региону због сукоба у Украјини

УЕФА ЗАБРАНИЛА СРПСКУ ЗАСТАВУ на утакмици између Црне Горе и Русије

13

„Утакмица са Русијом је спортски догађај високог ризика. Посебно ако се узме у обзир да ће из Русије доћи велики број навијача“, изјавио је Секулић, истакавши да је строго забрањено да се на стадион уносе било какви предмети који могу угрозити безбедност.

НИКОЛИЋ:Медији игноришу успех Владе

3

Београд – Председник Томислав Николић изјавио је у разговору с високом представницом ЕУ да влада постиже значајне резултате, али да о томе нема објективног извештавања.

УКРАЈИНКА КОЈА ЈЕ НА МАЈДАНУ ТРАЖИЛА „ЧИПКАСТЕ ГАЋИЦЕ И ЕУ“ сада тражи посао у Русији

7

Кијевљанка Олга Значкова тражи посао у Русији као глумица. Она се прославила у јесен 2013. Тада, на самом почетку акције протеста, пре него што су демонстрације прерасле у масовне нереде, у јавности се проширила њена фотографија.

МОГУ ДА ПОЛОМИМ Ф-117А:Ево како је Аркан уништио понос Америке и „невидљиви“ бомбардер!(ВИДЕО)

15

Командант Српске добровољачке гарде хвалио се да поседује део обореног „невидљивог“ америчког бомбардера којег су српски војници оборили и тако нанели најјачи ударац НАТО-у!

ИЗ АЛБАНИЈЕ У ЗВЕЗДУ: Голман који је отео шиптарску заставу у Тирани стигао на Маракану!

2

Нисам јунак, мислим да би свако на мом месту тако поступио и не видим у томе ништа херојско, рекао је српски фудбалер који је отео заставу велике Албаније

Знаменити српски редитељи на поштанским маркама

1

Пошта Србије и Удружење драмских уметника Србије промовисали су пригодно издање поштанских марака под називом „Знаменити српски редитељи”, 27. марта, на Светски дан позоришта, у Атељеу 212. Овој свечаности присуствовали су г. Милан Кркобабић, директор ЈП „Пошта Србије”, г. Воја Брајовић, председник Удружења драмских уметника Србије, г. Горан Весић, градски менаџер и многе угледне личности […]

Двери: Министар Вербић је преварант!

3

Организација Двери захтева хитну оставку министра просвете Срђана Вербића због, како наводе у саопштењу, преваре са бесплатним уџбеницима.

Порука „делија“ у Берлину: Никада опростити, никада заборавити

4

Навијачи Црвене звезде на евролигашкој утакмици са кошаркашима Албе у Берлину развили су поруку у знак сећања на 16 година од НАТО бомбарадовања Србије.

„Просто ме срамота колико нам добро иде“: У Београду НАТО семинар

0

Народна скупштина Србије домаћин је 88. Роуз-Рот семинара Парламентарне скупштине (ПС) НАТО, који се одржава у Београду од 31. марта до 2. априла.

Председница Аргентине у рату против Вашингтона

7

Историја има обичај да се понавља. Аргентина пролази кроз сличан процес кроз који је пролазила Русија након што ју је Владимир Путин преузео од Бориса Јељцина почетком 21. века. Федерална власт у Буенос Ајресу се сада бори да утврди своју економску и политичку моћ.

НОЋ КОЈА ЈЕ ПРОМЕНИЛА ПУТИНА: Тражио је тенкове, од тада га нико није сломио!

5

Драматични догађаји догодили су се 5. децембра у Дрездену, неколико недеља након пада Берлинског зида када је комунистички режим у тој држави већ био на издисају. Народ је упао у седиште источнонемачке тајне полиције Штази, а мала група демонстраната одлучила је да крене према локалном седишту совјетске тајне службе КГБ.

Анонимус Србија: Вучић штеди и на свом примеру – слика се са једном те истом женом с дететом

24

Уместо да плати више жена и деце са којима би се сликао на различитим локацијама, он води једну те исту жену са дететом. Браво АВ!“, наводи на Фејсбук налогу групе Анонимус Србија, уз приложену фотографију.