ТЕРОРИЗАМ: Сви путеви воде у Израел

4

Још од 2011. израелски авиони и хеликоптери су стотину пута прелетали Сирију са намерама да науде Сиријској армији и њеним савезницима и пружали директну војну помоћ ИДИС-овим јединицама унутар сиријске територије. Такве мисије би биле немогуће без контролера на терену, унутар граница Сирије, односно израелских оперативаца који се налазе у ранговима ИДИС-а.

ПРЕОКРЕТ – ЛЕГИЈА ОПТУЖУЈЕ: Марковић ми наложио да ликвидирам убице Ћурувије!

3

Милорад Улемек Легија је сам позвао надлежне и рекао да је спреман да исприча све оно што зна о убиству Славка Ћурувије.

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Време је за устанак против Вучићеве власти

52

Прва је у томе што је по први пут у својој историји, без обзира на све тешке околности, српски народ на изборима пре годину дана гласао за издају и издајнике.

ЗАХВАЛИО СЕ СРБИЈИ, ИГРАЋЕ ЗА ХОЛАНДИЈУ- против ње

2

Занимљиво, члан Ајакса у четвртак ће на мегдан управо „орлићима“ и то у дресу „лала“.

СУНЦЕ ТИ ЛЕБОВО, ГДЕ ЈА ЖИВИМ: Ринташ као коњ за ситне паре док се све дебље прдоње смеју!

6

Смејте му се сваког дана, спрдајте се са београдима на води, са васкрслим железарама, са бољом будућношћу. Подсећајте га на бахатог бату, на измишљене фирме, на лажна обећања и арапске куле ни на небу ни на земљи.

СРБИЈА ЋЕ БИТИ КОРИШЋЕНА за напад САД на Русију?

13

Србија је од земље са ограниченим суверенитетом, дошла у статус државе под такозваном прикривеном окупацијом.

УМИРЕ ЛИ ТРАДИЦИОНАЛНО СРПСКО ПИСМО: Ћирилица, пасторак Србије

3

Кад је велики енглески књижевник Џорџ Бернард Шо део своје имовине завештао филологу који буде уредио енглеско писмо да буде савршено као српска ћирилица, нико није слутио да ће једног дана Вукова азбука бити скоро протерана са српских улица.

АВРАМ ИЗРАЕЛ: Бомбардовање Србије још траје!

5

– Изговорена реч у ратним условима и ратној ноћи обавезује много. Све је то оставило дубоке последице на мене и на моје здравље. Изборио сам се, остала је само брига да се не поврати – открива први глас Београда из 1999. године

БОГ НА НЕБУ, ПУТИН НА ЗЕМЉИ: Путин постаје римски император (Видео)

14

Руски председник Владимир Путин је изразито непопуларан код великог броја људи широм света, међутим, очигледно је да га људи у родном граду Санкт Петербургу обожавају јер праве његову статуу по угледу на римске цареве.

ПРЕСУДЕ ИЗ СТРАЗБУРА коштале Србију 4,5 милиона евра

1

У извештају се наводи да је Србија у прошлој години на време исплатила одштету за 15 случајева, није на време исплатила одштету у 27 случајева, док у 93 случаја није доставила потребне доказе да је одштета исплаћена.

СРБИЈА ПО СТОПИ СМРТНОСТИ од рака прва у Европи

3

Београд – Србија је прва земља у Европи по стопи смртности од рака, а годишње та стопа расте у просеку 2,5 одсто, што говори да је проблем малигних тумора код нас веома озбиљан, изјавио је данас онколог Слободан Чикарић, председник Друштва Србије за борбу против рака.

УХАПШЕНИ У ТОКУ СЕДНИЦЕ Владе Украјине (Видео)

2

Украјинска полиција ухапсила је, током седнице Владе, шефа службе за хитне случајеве Сергеја Бочинског и његовог заменика, због сумње да су умешани у превару.

КОМИСИЈА СПЦ истражује у Канади

21

Епископ канадски Георгије, осумњичен за злоупотребе, отпутовао из Србије. Међусобне оптужбе свештенства и владике за раскош и богаћење

РАЗБИЈЕНА МРЕЖА ЗА НЕЛЕГАЛНИ транспорт људи са Косова

1

Припадници криминалне мреже која је организовала прелазак илегалних емиграната са Косова ухапшени су удруженом акцијом полиције у шест земаља.

ИСПОВЕСТ ТАКСИСТЕ: Давио ме “комуналац“, лаж је да сам ударио једног од њих

7

Инцидент приликом интервенције комуналних полицајаца у понедељак ујутру на Видиковцу, на углу улица Патријарха Јоаникија и Пилота Михајла Петровића, потпуно другачије виђен је очима Драгана Кораћа (53), таксисте кога су комуналци затекли у прекршају. Уместо напада на службено лице, како предочавају надлежни из комуналне полиције, Кораћ тврди да је у овом случају он био жртва.

ПОЧЕЛО ЈЕ ПОНИЖАВАЊЕ: Српске јуниорке играју са ,,Репрезентацијом Косова“

6

Генерални секретар РСС Божидар Дјурковић потврдио је да ће национална женска јуниорска репрезентација играти против косовске селекције у квалификацијама за ЕП.

МАСОВНА ТУЧА ПУТНИКА тролејбуса на линији 40 у Пауновој улици

5

У Пауновој улици, у тролејбусу који вози на линији 40, јутрос је у 7.36 избила туча у којој је једна особа повређена. Возач тролејбуса М.А. тврди да се инцидент догодио изненада и да је врло кратко трајао.

ВУЧИЋУ ПРЕТИ „Црна рука“ из Аустрије, покренута истрага

10

Смрт Вучићу. Слобода Србији. Ја контролишем све људе који сада држе Вучића на нишану – претња је коју је у понедељак увече на свом фејсбук профилу објавио извесни „Горан Владе Керкез“. Министарство унутрашњих послова Аустрије потврдило је да је покренуло истрагу поводом претњи смрћу премијеру Србије.

ВЕЧЕРАС: Представљање зборника „Тајна осиромашеног уранијума“

6

Поводом 16 година од почетка НАТО бомбардовања, издавачка кућа Catena mundi организује округли сто о последицама НАТО бомбардовања и представљање јединственог зборника – „Тајна осиромашеног уранијума“.

ПАНИКА НА НЕБУ: Боинг 737 слетео у Санкт Петербург са једним мотором (ВИДЕО)

1

Авион који је летео из Москве у Санкт Петербург, раније је затражио одобрење за принудно слетање на аеродром у Санкт Петербургу, јер му је један од мотора престао да ради, пренела је агенција Ројтерс.