САБОР ЖЕНСКОГ МОНАШТВА у манастиру Бања код Рисна

0

У манастиру Бања код Рисна 18. марта 2015. године одржано је редовно годишње сабрање женског монаштва Митрополије црногорско-приморске.

С НАЦИСТИМА ЗАЈЕДНО: Американци организују паралелну параду за Дан победе – у Кијеву (Видео)

19

Три бивша амбасадора Сједињених Америчких Држава у Украјини објавили су коментар у Лос Анђелес тајмсу у ком сугеришу да би, уместо Москве, Кијев требало да буде одабран као место одржавања параде поводом Дана победе 9. маја.

Отварање наутичко-туристичке сезоне у Београду

0

Упловљавањем првог брода „River Aria” на „Међународно путничко пристаниште Лука Београд”, свечано ће бити отворена наутичко-туристичка сезона 2015. у Београду.

ПУКОВНИК КАСАД: Вести из Новорусије и важно упозорење (видео)

0

Командант Макејевке је ухапшен због кривичних дела. Тренутно је у притвору и даје исказ.

ПОЛУГОЛА ДОШЛА НА ИСПИТ на Правном факултету у Београду! (ФОТО)

40

Интернет портал “Београд ноћу” објавио је веома занимљиву фотографију која занимљиво осликава стање у којем се налази образовни систем у нашој земљи. Иако правила одевања на Универзитету не постоје, а облачење представља избор сваког студента, ова готово невјероватна фотографија поставља многа питања: “Од када се на испит иде као у дискотеку?“, “Колико оваквих девојака долази на факултет?”, ” Да ли професори удаљавају из кабинета овакве девојке?” “Да ли дјевојка на слици зна уопште у којој је установи?”

ДРАГОСЛАВ БОКАН (ДОЊЕЦКА НАРОДНА РЕПУБЛИК У СРБИЈИ): Свашта се догађа ових дана у Новорусији,

2

Пре десетак дана је покушан атентат на једног од највећих хероја Новорусије, ратног команданта Алексеја Борисовича Мозговоја – и то, како стоје ствари, не од стране Украјинаца.

СРПСКИ „ДАН МРМОТА“ – како се реконструише премијеров политички химен

3

По подацима Управе за јавни дуг, 10. марта 2015. јавни дуг Србије износио је око 2.926 милијарди динара, односно 24,2 милијарде евра, што је за читаву милијарду евра више него на крају јануара, када је јавни дуг је био 23,2 милијарде евра, односно 72,3 одсто бруто домаћег производа – иако је Законом о буџетском систему учешће јавног дуга ограничено на 45 одсто БДП-а. Али, што је још горе, и тај јануарски резултат је био тачно за милијарду евра већи у односу на новембар 2014. и за преко три милијарде већи од биланса од пре годину дана.

РУСКИ МИНИСТАР ФИНАНСИЈА: Прошли смо кроз најгоре, следи стабилизација

0

Према министру финансија Антону Силуанову руска економије је почела да се стабилише, пењући се са своје најниже тачке. Он је рекао да рубља постаје јача валута и да бележи раст од почетка 2015.

ПОБУНА: Социјалисти ударили на Ивицу Дачића?

12

Новица Тончев, блиски Дачићев сарадник, изјавио да ова влада води земљу у пропаст и тако ударио на шефа, који је члан Вучићевог кабинета

ЕВРОПСКА УНИЈА, онкава какву је познајемо данас, не може преживети ову годину

3

Поред нове политичке ситуације настале победом Сиризе у Грчкој, постоје и додатни проблеми који потресају Евроску унију, а тичу се Француске, Немачке, Велике Британије, али и мањих чланица као што су Мађарска, Словачка, Чешка,Словенија.

БЕОГРАД: Много болесника, удеса и пуцњава!

0

У току прва два месеца ове године, дежурне екипе обавиле су скоро 2.000 више интервенцијанего у истом периоду прошле године

ПУТИН: Милијардери, вратите капитал у Русију

2

Руски председник Владимир Путин позвао је домаће привреднике и милијардере да врате капитал у домовину, јер постоји могућност да њихова средства, због санкција, буду замрзнута у иностранству.

АЛМЕИДА УЗ РОНАЛДА против Србије (Списак играча)

0

Селектор фудбалске репрезентације Португалије Фернандо Сантос саопштио је списак играча за утакмицу са Србијом у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

УДАРИО СРБИН НА СРБИНА: Обрт? Ово је човек који је заробио Почучу (ФОТО)

53

Радомир Почуча, познати ТВ водитељ и добровољац на ратишту у Украјини ухапшен је пре два дана, а друштвене мреже је брзином светлости обишла слика човека који је извршио хапшење.

ЛУДИЛО: Ненад Чанак подржава Станију за председницу Србије

11

Политичар Ненад Чанак изјавио је да би подржао Станију Добројевић ако би се за две године на изборима кандидовала за председника Србије.

Беко: Украли су ми идеју „Београд на води“

2

Бизнисмен Милан Беко изјавио је као сведок на суђењу за злоупотребе приликом приватизације „Луке Београд” да је тај посао била његова најгора одлука и да је иронија тврдити да је у томе стекао добитак.

ЛАЗАНСКИ: Пад хеликоптера Ми-17 највећи је пад морала у Србији

5

После битке сви су генерали паметни стара је узречица. Но, како бити паметан и хладан после трагедије која је однела седам жртава? Како избећи политизацију трагедије, која би у другим, нормалним, околностима, па и у другим државама, ујединила земљу? За први тренутак барем у тузи, а после у тражењу одговорности и одговорних?

ПУТИНОВО ТАЈНО ОРУЖЈЕ ЗБОГ КОЈЕГ ДРХТИ ЗАПАД: Нови детаљи о руском војном чуду (Видео)

14

Према пројектној документацији у питању је транспортни авион по имену ПАК ТА који ће летети суперсоничним брзинама (до 2.000 километара на сат) и успевати да пренесе чак 200 тона терета. Такође, приликом полетања, у ваздуху ће моћи да остане чак седам сати а да не допуни резервоар с горивом.

УСИЈАЊЕ: Путин дигао целу руску војску на ноге!

16

Подигнута jе на наjвиши степен узбуне у свих девет временских зона Русиjе и дуж границе са земљама НATO моторизована пешадиjа, борбена авиjациjа и „спецназ“ трупе, пренела jе Раша тудеj.

ВУЛИН: Ја ћу бранити Вучића кад већ нико други неће

5

Нисам очекивао да ћу бити нападан зато што браним Вучића. Из излагања Веселиновића провалило је политиканство и дневна политика. Његова странка jе била на власти и имала 12 година да донесе законе коjи би унапредили живот особа са инвалидитетом али то ниjе учинила